Forza Motorsport 4 | Konzol Center
2012
máj
22
HírVideó

Forza Motorsport 4 – Porsche DLC

0

Ha az autók bűvöletében élsz, és ráadásul Xbox 360-on játszol, akkor egészen biztosan tudod, hogy a mai naptól lehet letölteni Xbox LIVE-ról a Porsche DLC-t, hivatalos nevén a Porsche Expansion Pack-et.

Bővebben
2012
Már
2
HírVideó

Forza Motorsport 4 – Pirelli Car Pack

0

Ha valaki azt gondolta, hogy a Forza Motorsport 4 megáll a fejlődésben, az tévedett, ugyanis még mindig várható DLC a játékhoz, nevezetesen a Pirelli Car Pack, aminek a nevével ellentétben semmi köze az abroncsokhoz.

Bővebben
2012
feb
2
Hír

Újabb Forza Motorsport 4 DLC jövő héten

0

A jövő héten új DLC-t kap a Forza Motorsport 4, jelentette be a Turn 10, mely az American Le Mans Series Pack nevet kapta a keresztségben. A csomagban egy rakat új autó van, ilyen is, és olyan is.

Bővebben
2012
jan
2
HírVideó

Forza 4 – Januar Jalopnik Car Pack DLC

0

Túl sokat nem kellett várni arra, hogy elkezdhesd a pénzed költeni 2012-ben, a Forza Motorsport 4 ugyan is holnap máris egy DLC-vel jelentkezik, mely újabb autókat ad a már így sem szegényes felhozatalhoz.

Bővebben
2011
dec
11
Hír

VGA 2011 : A díjazottak listája

0

Magyar idő szerint ma hajnalban véget ért a Spike TV Video Game Awards, s a sok hír és előzetes után most közzétesszük a díjazottak listáját. Elvégre ez egy díjátadó esemény.

Bővebben
2011
nov
30
Hír

Forza Motorsport 4 – jövő héten újabb DLC

0

A Mikulás hozza el a Turn 10 sikerjátékának, a Forza Motorsport 4-nek a következő letölthető kiegészítőjét, mely tíz darab vadi új autóval gazdagítja a játékot.

Bővebben
2011
nov
12
Hír

NPD: októberben a Battlefield 3-é volt Amerika

0

Októberben a videojáték ipar 1.08 milliárd dolláros árbevételt produkált az Egyesült Államokban, áll az NPD Group legfrissebb jelentésében. Ez egy százalékos növekedést jelent.

Bővebben
2011
okt
27
HírVideó

Forza 4 – Speed Pack DLC

0

A jövő hónapban a Forza Motorsport 4 megkapja a maga letölthető kiegészítőjét, melyben tíz vadi új verdával hasíthatod fel az aszfaltot. A Speed Pack DLC részletei.

Bővebben
2011
okt
22
TesztVideó

Forza Motorsport 4 teljesítmény teszt

0

A játékosok által és szakmai berkekben is elismert Digital Foundry elkészítette a Forza Motorsport 4 technikai elemzését.

Bővebben
2011
okt
17
Hír

UK Charts – a Forza Motorsport 4 az élen

0

Hétfő van, s ahogy ilyenkor lenni szokott, jelentkezünk a UK TOP 40-es lista első tíz helyezettjével, melynek élén az elmúlt héten a Forza Motorsport 4 landolt.

Bővebben
2011
okt
5
HírVideó

Forza Motorsport 4 – szokatlan trailer

0

Már csak pár napot kell várnunk a Forza Motorsport 4 megjelenéséig, a készítők mégis egy újabb trailerrel ajándékoztak meg bennünket. Nem is akármilyennel.

Bővebben
2011
okt
3
Hír

[UPDATE] Tölthető a Forza Motorsport 4 demó

0

Az Xbox Live piacterén már elérhető és ezáltal tölthető is a Forza Motorsport 4 demója, amit rajtam kívül milliók várnak sokkal-sokkal jobban. A hátam mögött már száguld is lefelé.

Bővebben
2011
Sze
23
Hír

Hat DLC-t kap a Forza Motorsport 4

0

A Microsoft világgá kürtölte, hogy a Forza Motorsport 4 hat letölthető kiegészítőt fog kapni egészen jövő év áprilisáig. Itt is lesz Season Pass, mint a Gears of War 3 esetén.

Bővebben
2011
Sze
21
Hír

Októberben jön a Forza 4 demó

0

A demókkal kicsit hadilábon állok ugyan, persze ettől még jó hír, hogy a Forza Motorsport 4 is megkapja a maga kipróbálható verzióját, október elején az Xbox Live-on lesz elérhető.

Bővebben