FPS | Konzol Center
2018
jan
7
HírVideó

Az amerikai kormány videojátékot fejleszt az iskolai lövöldözések túlélését segítendő

0

A videojátékokat már számos alkalommal kiáltották ki minden gonosz forrásának többnyire vélt (mellék)hatásai miatt, s gyakran teszik felelőssé az erőszak táplálásáért. Az USA kormánya más lehetőséget lát bennük. 

Bővebben
2016
dec
28
HírVideó

A legjobb FPS-ek 2017-ben

0

Gyakorlatilag 2016-ra lehúzhatjuk a rolót, és kezdhetjük dörzsölni a tenyerünket, hogy milyen játékok szórakoztatnak majd minket 2017-ben. Csokorba szedjük műfajonként a legjobbakat. 

Bővebben
2014
nov
13
HírVideó

Ilyen lesz a GTA V FPS módja

Korábban már láttunk egy felvételt arról, hogy milyen is lesz a Grand Theft Auto V belső nézetes módja, most azonban még egy felvételt mutatott a Rockstar arról, hogy mire is számítsunk jövő héten. 

Bővebben
2014
nov
8
HírVideó

Overwatch – a Blizzard új FPS-játéka

A Blizzard közzétette az első látnivalót az Overwatch címre keresztelt, teljesen új IP-jéből, ami egy belső nézetes lövölde lesz, s a közeljövőben játszódik a Földön. 1998 óta ez lesz az első új IP a Blizzard műhelyéből, s első blikkre Team Fortress-beütése van. 

Bővebben
2014
jún
24
HírVélemény

FPS-nézetet kapott a Grand Theft Auto V

0

Még mielőtt a szívedhez kapnál, nem hivatalosat, azonban egy tehetséges modder kezelésbe vette a játék Xbox 360-as verzióját, és addig bügykölt vele, míg a belső nézet is elérhető lett a játékban. Még ha nem is tökéletes, mint a lenti videókon látszik. 

Bővebben
2012
aug
14
Hír

Elhunyt a Quake-sorozat dizájnere

0

Az egyik első FPS élményemet a Quake sorozatnak köszönhetem, ezért is szomorú az alábbi hír, miszerint szombaton egyelőre ismeretlen körülmények között elhunyt Paul Steed, a híres 3D animátor és modellező.

Bővebben
2012
Júl
4
Hír

A DICE első embere kritizálja az FPS műfajt

0

Karl Magnus Troedsson, a DICE vezérigazgatója kemény szavakkal kritizálta a belső nézetes, azaz FPS játékokat, mondván, hogy a műfaj képtelen a megújulásra, és egy helyben topog. Szerinte ezt sokan nem veszik elég komolyan, pedig baj lesz belőle.

Bővebben