Free-To-Play | Konzol Center
2013
jún
11
E3HírVideó

E3 2013: Free-to-play cím lesz a Killer Instinct

0

Tegnap a Microsoft konferenciáján láttunk egy rövid, ellenben annál gyatrább előzetest a Killer Instinct rebootjából, mely Xbox One-exkluzív cím lesz. Ma kiderült, hogy a játék free-to-play címként debütál majd. Igaz, van benne átverés is.

Bővebben
2013
jún
10
E3HírVideó

E3 2013: Tekken Revolution előzetes

0

Holnap jelenik meg kizárólag PS3-ra a Tekken Revolution, melyből a tegnapi ízelítőt követően most itt a teljes előzetes. A bunyós játékok kedvelői nem fognak csalódni a free-to-play Tekken-játékban.

Bővebben
2013
jún
9
E3HírVideó

E3 2013: Kedden jelenik meg a free-to-play Tekken

0

Tekken Revolution címmel free-to-play Tekken-játék jelenik meg jövő héten kedden, kizárólag PlayStation 3-ra. Néhány játszható karaktert meg is erősítettek az E3-as bejelentés előtt.

Bővebben
2013
jún
7
E3HírVideó

E3 2013: Ötpercnyi Warframe (PS4)

0

Közel ötpercnyi előzetest kapott a Warframe PS4-es változata, a játékról bővebben az E3-on hallhatunk majd. Egyike lesz ez a Sony új konzoljára érkező free-to-play címeknek. Ilyenekből többet is szándékozik a japán óriás a jövő heti expón bejelenteni.

Bővebben
2012
dec
12
HírVideó

Friss előzetesen domborít a Neverwinter

0

A jövő év elején megjelenő free-to-play MMORPG, a Neverwinter egy új előzetest kapott az IGN jóvoltából, mely a játék egyik legnagyobb világát, a Chasm-ot mutatja be. A videó nagyon hangulatos, tessék csekkolni!

Bővebben
2012
aug
22
Hír

Ubisoft: A free-to-play modell a jövő

0

Az Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot szerint a PC-s kalózkodás igen magas aránya  miatt a jövő egyértelműen a free-to-play modellé, s az Ubisoft is ebbe az irányba óhajt elmozdulni a következő években.

Bővebben
2012
aug
1
Hír

Egymillió alatt a The Old Republic előfizetők száma

0

A tavaly év végén debütált, Star Wars: The Old Republic MMORPG ismét egy mérföldkőhöz érkezett, csak sajnos negatív értelemben, előfizetőinek száma ugyanis egymillió alá csökkent, jelentette be az Electronic Arts.

Bővebben
2012
Júl
11
Hír

Részben ingyenes lett a Star Wars: The Old Republic

0

Korábban írtunk arról, hogy az Electronic Arts fontolgatja a The Old Republic MMO-jának ingyenes, azaz free-to-play modellre történő átültetését, melyet most félig meg is valósított a kiadó.

Bővebben
2012
Júl
10
Hír

Nem készít free-to-play játékot a Starbreeze

0

Kétségkívül az utóbbi évek egyik leginkább terjedő üzleti modellje a videojátékok frontján az ingyenesen játszható, azaz free-to-play modell, melyben sokan látják a jövőt a hagyományos teljes árú játékokkal szemben.

Bővebben
2012
feb
7
HírVideó

Free-to-Play játék lesz a Hawken

0

Az utóbbi időben elég hézagosak voltak a mech lövöldével kapcsolatos híradások, azonban a játék fejlesztője bejelentette, hogy a Hawken ingyenesen játszható címként jelenik meg december 12-én.

Bővebben
2012
jan
18
HírVideó

A Namco Bandai kirohant a free-to-play trend ellen

0

Amint az várható volt, előbb-utóbb egymásnak feszülnek majd az érdekek a free-to-play, illetve a hagyományos videojátékok képviselő között. Ékes példája ennek a Namco Bandai legutóbbi kirohanása a F2P modell ellen.

Bővebben
2012
jan
18
Hír

A Marvel Heroes alatt az Unreal Engine 3 ketyeg

0

A Free-To-Play játékok nem kifejezetten a szép grafikájukról híresek. Ez most megváltozhat a Marvel Heroes megjelenésével.

Bővebben
2012
jan
13
HírVideó

300%-kal több játékos játsza az EverQuest II-t

0

Az EverQuest II 2004-es megjelenése és számos Expansion és Adventure Pack-ja ellenére nem tudott ekkora sikert eddig elérni. Mi a titok nyitja ? Free To Play.

Bővebben
2012
jan
13
HírVideó

25 millió Play4Free játékos

0

Az Electronic Arts bejelentette, hogy mérföldkőhöz érkezett free-to-play közössége. Világszerte több, mint 25 millió felhasználó játszik Play4Free szolgáltatását használva.

Bővebben