From Software | Konzol Center
2019
jún
8
E3Hír

E3 2019: Elden Ring címen készül a From Software új játéka

0

Az E3 kezdete előtt lehullott a lepel a From Software új játékáról, ami Elden Ring néven jelenik majd meg. A történetírásban közreműködik George R.R. Martin, a Trónok harca atyja.

Bővebben
2019
máj
23
Hír

A Trónok Harca írójával készít játékot a From Software

0

Érdekes pletyka látott napvilágot a napokban, miszerint a From Software egy új játékon dolgozik, méghozzá George R.R. Martinnal karöltve. Az író most megerősítette, hogy valóban egy videojátékon dolgozik.

Bővebben
2019
ápr
12
Hír

Sztoriorientált játékot készítene a Dark Souls-sorozat atyja

0

Hidetaka Miyazaki, akit már annyian szidtak azért, hogy földhözvágták a kontrollert a Dark Souls vagy a Bloodborne, legutóbb pedig a Sekiro miatt, sztoriorientált játékot készítene szívesen a jövőben.

Bővebben
2019
Már
9
Hír

Battle royale játékot készítene a Dark Souls atyja

0

A világ tényleg kifordulni látszik sarkából, és már a zsenik is képesek tovább hülyülni: a Dark Souls-sorozat atyja azt nyilatkozta, hogy szívesen készítene battle royale játékot, és tetszenek neki a “live service” játékok.

Bővebben
2018
dec
29
Hír

Két be nem jelentett projekten is dolgozik a From Software

0

Miyazaki Hidetaka, a From Software elnöke a 4Gamer.net-nek adott friss nyilatkozatában azt mondta, hogy a stúdió jelenleg két be nem jelentett projekten is dolgozik. Természetesen részleteket nem mondott egyikről se. 

Bővebben
2017
dec
9
HírVideó

Új játékát teaseli a From Software

0

A From Software előbújt a hallgatásból, és új projekjét teaseli a mellékelt nyúlfarknyi előzetessel. Beindultak a találgatások, Bloodborne 2 vagy valami más, sajnos egy darabig nem fogjuk megtudni. 

Bővebben
2015
nov
22
Hír

Nem készül több Dark Souls-játék

A GameSpot a napokban interjút készített a japán From Software elnökével, s a játékalkotó zseni szavaiból kiderült, hogy a Dark Souls 3 lesz a sorozat utolsó része, és a Bloodborne sem kap folytatást. 

Bővebben
2015
jún
10
HírVideó

Jövőre jelenhet meg a Dark Souls III

A The Know névre keresztelt YouTube-csatorna tulajdonosai egy videót tettek közzé, melyben állítólag a Dark Souls III-ból származó koncepciós rajzok láthatók, amik meglehetősen eredetinek tűnnek. 

Bővebben
2014
jún
12
E3HírVideó

E3 2014: Mozgásban a Bloodborne

0

A From Software meglehetősen komor hangulató, szörnyvadászós játékát először nézhetjük meg mozgásban. A Bloodborne 2015-ben jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re.

Bővebben
2014
jún
11
E3HírVideó

E3 2014: Bloodborne – a From Software új játéka

0

A Dark Souls brutál nehézségű RPG készítője új játékon dolgozik, melyet be is mutatott az E3-on. A Bloodborne egy sötét tónusú szörnykaszabolós darab lesz, egyelőre konkrét információk nincsenek róla.

Bővebben
2014
feb
4
HírVideó

Dark Souls II – a Halál Erdeje

0

Újabb előzetes érkezett a From Software szívatós szerepjátékából, a Dark Souls II-ből, melyen ezúttal a Halál Erdejét ismerhetjük meg. A mellékelt videót fejlesztői kommentárok kísérik, illetve a halál hűvös csókja, mely folyamatosan a játékos bőrére pályázik.

Bővebben
2013
okt
2
HírVideó

Tonnányi videó érkezett a Dark Souls II bétájából

0

Javában zajlik a Dark Souls II zárt bétatesztje, s annak ellenére, hogy a From Software titoktartási nyilatkozatot iratott alá a tesztben résztvevőkkel, egy rakat videó szivárgott ki a játékból. Íme.

Bővebben
2013
ápr
14
Hír

Több mint 2 millió Dark Souls fogyott

0

A From Software bitang nehéz kalandjátéka, a Dark Souls megjelenése óta felkerült néhány millió játékos polcára, nem csoda, hogy hamarosan érkezik a folytatás is, azaz, a második rész. Nyilvánosságra hozták, hogy hány példányt adtak el a játékból.

Bővebben
2012
Már
13
Hír

Aranylemezen az Armored Core V

0

A Namco Bandai bejelentette, hogy véget értek az Armored Core V fejlesztési munkálatai, s a játék aranylemezre került. Innen már csak a sorozatgyártás van hátra, s utána a kezdődhet a robotok harca!

Bővebben