Gaikai | Konzol Center
2013
feb
21
Hír

Nem lesz lefelé kompatibilis a PlayStation 4

0

Újabb, most már hivatalos információ derült ki a tegnap éjszaka leleplezett PlayStation 4 konzolról, miszerint az nem lesz visszafelé kompatibilis, azaz, a PlayStation 3-as lemezeket a konzol nem játssza le.

Bővebben
2012
Júl
2
Hír

A Sony felvásárolta a Gaikai-t

0

Nem zörög a haraszt, s ez ismét beigazolódott: a Sony megannyi találgatást és várakozást követően bejelentette, hogy felvásárolta a Gaikai-t, a cloud gaming szolgáltatóért cserébe 380 millió dollárt kellett kiperkálnia.

Bővebben
2012
máj
30
E3Hír

E3 2012: A Sony felvásárolja a Gaikai-t?

0

Ahogy közeledik a jövő heti E3, úgy látnak napvilágot érdekesebbnél-érdekesebb pletykák a konzolgyártókkal kapcsolatban. Legutóbb épp a Sony-ról terjed egy érdekes szóbeszéd, miszerint felvásárolná az OnLive-ot vagy a Gaikai-t.

Bővebben
2012
máj
25
E3Hír

A Sony a felhőkbe tart

0

Vészesen közeledik a júniusi E3 expó, s annak rendje és módja szerint érkeznek a találgatások is, hogy melyik gyártó mivel rukkol el majd a kiállításon. A legfrissebb a Sony-t érinti, miszerint a japánok felhő alapú támogatást jelentenek be.

Bővebben
2012
jan
18
Hír

PC demók a Facebook-on

0

A cloud gaming szolgáltató Gaikai véglegesítette megállapodását a Facebook-al, miszerint hardcore PC játékok demói lesznek elérhetőek a közösségi oldalon.

Bővebben
2012
jan
12
Hír

CES 2012: A Gaikai megjósolja a nextgen konzolok sorsát

0

A tegnapi Sony bejelentést követően, a Gaikai egy jóval sokkolóbb bejelentést jósol az idei E3-on a Sony és a Microsoft részéről. Szerintük nem lesz nextgen konzol.

Bővebben