Game of Thrones | Konzol Center
2015
jan
23
HírVideó

Februárban jön a Game of Thrones második része

Február elején jelentkezik ismét a Telltale Games-féle Game of Thrones, mely a második epizódot, a Lost Lords alcímre keresztelt részt jeleti. Íme a játék előzetese. 

Bővebben
2014
nov
28
Hír

Game of Thrones – az első epizód megjelenési dátuma

A Telltale Games bejelentette, hogy napra pontosan meddig kell várni, amíg a Game of Thrones első epizódja megjelenik a hat részre tervezett játékból. Az első epizód címe, Iron From Ice. 

Bővebben
2014
nov
21
HírVideó

Bemutatkozik a Trónok Harca

A Telltale Games leleplezte a Trónok Harca első előzetesét, mely a hat epizódból álló játék első felvonását vezeti fel. A videóban ismerős arcok tűnnek fel azoknak, aki olvasták a regényeket, vagy látták a sorozatot. 

Bővebben
2012
máj
14
HírVideó

Game of Thrones RPG – az utolsó fejlesztői napló

0

Utolsó alkalommal tudunk mutatni fejlesztői naplót a Trónok harca szerepjátékból, melyből kiderül, hogy milyen hatással lesz a játékra a HBO sorozata, illetve milyen volt a regény írójával történő együttműködés. Minderről a Cyanide  fejlesztői mesélnek.

Bővebben
2012
máj
5
HírVideó

Masszív Game of Thrones RPG játékmenet

0

 Egy ideje már nem hallottunk a Trónok harca szerepjátékról, azonban most a német GameStar jóvoltából egy vaskos játékmenet videót tudunk megmutatni nektek. Bár németül beszélnek alatta, a lényeg a játékmechanikai látnivaló.

Bővebben
2012
Már
29
HírVideó

Game of Thrones RPG sztori trailer

0

A Cyanid-ban van az utolsó reményünk, hogy épkézláb videojátékot készít a Trónok harcából, miután egy már csúfosan megbukott. Reméljük, hogy pont a szerepjáték lesz az, ami ha nem is maradandót, de kellemes élményt okoz.

Bővebben
2012
Már
15
HírVideó

Game of Thrones RPG – videón a harcrendszer

0

Talán rossz ómen a Cyanide számára, hogy az eddigi Game of Thrones videojáték adaptáció siralmasan sikeredett, s a készülő MMO sem kecsegtet sokkal többel. Talán az RPG-ből lehet kihozni valami épkézlábat, ebből érkezett most egy videó.

Bővebben
2012
feb
3
HírVideó

Game of Thrones – Riverspring trailer

0

A Cyanide által fémjelzett Game of Thrones szerepjátékból egy újabb trailer érkezett, melyen a játék egyik helyszínét, Riverspringet ismerhetjük meg. Itt a lehetőség, hogy a szerepjáték nagyobbat szóljon, mint a szintén Cyanidos RTS.

Bővebben
2011
dec
30
Hír

2012 – az RPG-k éve

0

Az elmúlt néhány hónap 2011 legjobb játékait hozta el, az Uncharted-tól a Skyrimig, s szinte minden műfajból akadt egy-egy átlagon felüli darab. 2012-re előretekintve egy dolog biztos: ez lesz minden idők talán legjobb éve az RPG rajongók számára.

Bővebben
2011
dec
23
HírVideó

Game of Thrones – The Wall trailer

0

Rövid időn belül ez a második Game of Thrones előzetes, melyben a Fal jelentőségét mutatják be a francia fejlesztők. A Trónok harca óvatosságra inti a játékosokat, az RPG ígéretes, azonban kétes minőségű.

Bővebben
2011
dec
21
HírVideó

Game of Thrones – az első trailer

0

A francia Cyanide gondozásában készül a világsikerű regény, a Game of Thrones játékadaptációja, s most végre az első videót is megnézhetjük az ígéretes RPG-ből.

Bővebben