Game Pass | Konzol Center
2020
dec
13
Hír

Nagyot frissül a Game Pass

0

A Microsoft további címekkel bővíti a Game Pass-t az ünnepi szezonban, olyan játékok jönnek hamarosan, mint a Skyrim Special Edition vagy a The Medium. Az alábbi videó összefoglalja a várható újdonságokat.

Bővebben
2020
Sze
25
HírVideó

Jövő héten jön a Doom Eternal a Game Pass-ba

0

A Microsoft bejelentette, hogy október 1-én a Doom Eternal bekerül a Game Pass-szolgáltatásba. PC-re valamikor az év hátralévő részében lesz elérhető, szintén a szolgáltatás keretein belül.

Bővebben
2020
Sze
10
Hír

Duplájára nő a Game Pass ára

0

A Microsoft bejelentette, hogy még ebben a hónapban megemeli a Game Pass-szolgáltatás árát PC-n. Nem kell megijedni, Xboxon az ár nem fog változni.

Bővebben
2020
aug
2
Hír

Megváltozik az Xbox Game Pass neve

0

A Microsoft tegnap lecserélte közösségi oldalain a profilképét egy új logóra, amin csupán ennyi szerepel: Game Pass. Úgy tűnik, hogy a vállalat átnevezi az előfizetéses szolgáltatását.

Bővebben
2020
Már
31
Hír

Bekerül a Game Pass-be a Nier: Automata

0

Ezen a héten egy újabb húzócímmel gazdagodik az Xbox Game Pass kínálata, ugyanis a Nier: Automata kerül be a repertoárba két nap múlva. A játék remek értékeléseket kapott, és a rajongók is elismerően szóltak róla.

Bővebben
2019
Júl
6
Hír

Game Pass – jön a Middle-earth: Shadow of War

0

A Microsoft közzétette, hogy milyen játékok kerülnek be a Game Pass kínálatába júliusban. Ezek közül a legnagyobb név a Middle-earth: Shadow of War lesz, persze a többség indie-játék.

Bővebben
2019
máj
30
Hír

PC-re jön az Xbox Game Pass

0

A Microsoft bejelentette, hogy a népszerű előfizetéses modelljét elérhetővé teszi a 2019-ben még mindig számítógéppel jászóknak, Xbox Game Pass for PC címen. Megjött a kánaán. Ja, nem.

Bővebben
2019
feb
1
Hír

Xbox Game Pass – jön a definitív Tomb Raider

0

A Microsoft bejelentette, hogy a Tomb Raider: Definitive Edition csatlakozik a Game Pass kínálatába, így a havidíjért cserébe ezt a játékot is már ki lehet próbálni az előfizetőknek. 

Bővebben
2018
dec
19
Hír

A Hellblade is bekerült a Game Pass-ba

0

Újabb remek címmel gazdagodott a Game Pass felhozatala, miután tegnaptól a kínálatban már elérhető a Hellblade: Senua’s Sacrifice. Minőségi, kurrens tartalom, havidíjért cserébe. 

Bővebben
2018
okt
23
Hír

Halloween alkalmából frissül a Game Pass

0

A Microsoft a közelgő Halloween alkalmából frissít egyet a Game Pass felhozatalán, és még külön címet is adott mindennek 2Spooky for Halloween néven. Értelemszerűen zombik és horror a fő téma. 

Bővebben
2018
jún
3
Hír

Négy Star Wars-cím került be a Game Pass-ba

0

A Microsoft újabb játékokat adott hozzá a Game Pass kollekciójához, melyben havi 2500 forintért lehet egy rakat címmel játszani az előfizetés időtartama alatt. Ezúttal Star Wars-címek kerültek be. 

Bővebben