Games On Demand | Konzol Center
2013
feb
26
Hír

Xbox LIVE Sale: Akciós Halo-játékok

0

A Microsoft Games on Demand akcióján belül ma Halo-játékokat szerezhetsz be, kedvezményes áron, feltéve, ha nem felejted el. Mától minden nap, március 4-ig újabb és újabb játékok kapnak baráti árcédulát.

Bővebben
2013
feb
23
Hír

Csábító árakkal közeleg az Xbox Ultimate Game Sale

0

Ha gondot jelent számodra az, hogy túl drágák a kedvenc játékaid, akkor jó hírünk van, ugyanis hamarosan kezdődik az Xbox Ultimate Game Sale, melynek keretein belül rengeteg címet áraz le a Microsoft.

Bővebben
2012
dec
21

33% kedvezmény ma a Rockstar játékaira (X360)

0

Tovább folytatódik Xbox LIVE-on az “év végi kiárusítás”, a mai nap a Rockstar Games játékaira került sor a virtuális piactéren. Az ajánlat csak ma érvényes, az akciós játékokat a Games on Demand kínálatában találod meg.

Bővebben
2012
dec
20
Hír

Féláron kaphatók a LEGO-játékok Xbox LIVE-on

0

Ha gyerekkorodban sokat legóztál, s még most sem tudsz szabadulni a LEGO-bővületedtől, akkor jó hír számodra, hogy a Microsoft a LEGO-játékokat most féláron adja Xbox LIVE-on. Néhány órád van még vásárolni.

Bővebben
2012
jan
18
Hír

PC demók a Facebook-on

0

A cloud gaming szolgáltató Gaikai véglegesítette megállapodását a Facebook-al, miszerint hardcore PC játékok demói lesznek elérhetőek a közösségi oldalon.

Bővebben
2011
Már
18
Hír

Games on Demand: túl drága a Halo: Reach

0

A Microsoftot egy ideje támadják már a Games On Demand árazása miatt, legújabban a Halo: Reach-csel kapcsolatban “érték tetten” az Xbox Live online üzletét.

Bővebben