GC 2012 | Konzol Center
2012
aug
18
Hír

GC 2012: Készül a Tropico 5

0

El Presidente rajongóknak jó hír, hogy a Haemimont Games munkatársa a gamescom-on elkottyantotta a sajtónak, hogy már készül a sim játék legújabb epizódja. Egyéb konkrétumokról nem volt még szó, rosszabb biztos nem lesz, mint a korábbi részei!

Bővebben

GC 2012: Képeken feszít a Tomb Raider

0

Az idei év egyik legnagyobb vesztesége, hogy a Square Enix a Tomb Raider reboot megjelenését 2013-ra halasztotta. Ezt kompenzálandó igyekszik időről-időre betekintést nyújtani a játékban, ezúttal egy rakás nagyfelbontású képen.

Bővebben
2012
aug
17
gamescomHír

GC 2012: Idén még nem lesz olcsóbb a PlayStation Vita

0

A közönség azt várta, hogy a PlayStation Vita “sikertelenségére” a Sony majd árcsökkentéssel válaszol, azonban a gamescom-on kiderült, ez idén biztos nem lesz így. A mérnökök ezerrel dolgoznak a gyártási költségek csökkentésén ugyan.

Bővebben
2012
aug
17
gamescomHírVideó

GC 2012: Call of Duty: Declassified multiplayer információk

0

A tavaly megjelent PlayStation Vita eddig nem túl impozáns játékfelhozatalán a Sony igyekszik javítani, s olyan nagy nevű franchise-okkal megnyerni a vásárlókat, mint a Call of Duty. Információk és látnivaló a Declassified-ról.

Bővebben
2012
aug
17
gamescomHír

GC 2012 – Kétezer oldalas a Beyond: Two Souls forgatókönyve

0

Szerencsére a kölni expó nem csak látnivalókkal, hanem érdekes információkkal is szolgál időnként, miszerint a Quantic Dreams gondozásában készülő Beyond: Two Souls egy kétezer oldalas forgatókönyv alapján készül majd el.

Bővebben
2012
aug
16
gamescomHírVideó

GC 2012: Pro Evolution Soccer 2013 látnivaló

0

A FIFA 13 mintha kicsit jobban rápörgött volna a gamescom-ra, s úgy az egész szeptemberi megjelenésre, mint a nagy rivális, a Pro Evolution Soccer 2013, ami természetesen hallat magáról a kölni expó apropóján. Friss előzetes érkezett.

Bővebben
2012
aug
16
gamescomHírVideó

GC 2012: Remember Me bejelentés és gameplay

0

A gamescom falain belül a Capcom saját sajtókonferenciáján új játékot jelentett be, Remember Me címmel, melyet a francia Dontnod Studio készít, s mely várhatóan 2013 májusában jelenik meg. Ígéretes új cím, Watch Dogs szagú!

Bővebben
2012
aug
16
gamescomHírVideó

GC 2012: Kulisszák mögött a The Last of Us

0

Mindig szívesen teszünk közzé műhely- és kulisszatitkokról szóló videókat, pláne, ha olyan remeknek ígérkező játékról van szó, mint a PlayStation 3 exkluzív The Last of Us. Három felvételünk is van az átvezető videók készítéséről.

Bővebben
2012
aug
16
gamescomHírVideó

GC 2012: Hitman: Absolution multiplayer kóstoló

0

A Hitman: Absolution multiplayer módja a Contracts nevet viseli, leplezte le mindezt a gamescom-on a Square Enix. Sajnos, ha vérbeli multiplayer módra vágysz, ez nem ilyen lesz, ugyanis a játékosok nem egymás ellen játszanak, csak a pontszámaikkal.

Bővebben
2012
aug
15
gamescomHírVideó

GC 2012: Move támogatással érkezik a FIFA 13

0

Újabb jó hírt hozott el a gamescom a PlayStation rajongóknak, ugyanis az Electronic Arts bejelentette, hogy PlayStation Move támogatást kap a FIFA 13. Immáron nem csak a Microsoft mozgásérzékelős rendszere hajthatja Messi-t.

Bővebben
2012
aug
15
gamescomHírVideó

GC 2012: Need for Speed: Most Wanted demó

0

Az Electronic Arts tegnapi sajtótájékoztatóján demózta a Need for Speed: Most Wanted-ot, ezt most meg tudjuk mutatni nektek. Illetve a kiadó arról is beszélt, hogy kis szerencsével a játék részt vehet a Sony Cross Buy akciójában is.

Bővebben
2012
aug
15
gamescomHírVideó

GC 2012: Rain bejelentés

0

A tegnapi Sony sajtótájékoztatón a kiadó több exkluzív címet is bejelentett, melyek közül az egyik a Sony Japan műhelyében készülő Rain munkacímet viselő játék, melyről korábbi pletykák már szóltak. Már hivatalos a játék, és előzetes is van hozzá.

Bővebben

GC 2012: Képeken feszít a Total War: Rome II

0

A Total War: Rome kiadása óta már több mint nyolc év telt el, azonban már nem kell sokáig várni ahhoz, hogy Rómát ismét leigázhassuk. A játék hatalmas fejlődésen és átalakuláson esett át, ennek bizonyítéka néhány friss kép is.

Bővebben
2012
aug
15
gamescomHírVideó

GC 2012: God of War: Ascension ízelítő

0

Bár a tegnapi Sony sajtótájékoztatóra várjuk, valamilyen oknál fogva azon nem kapott szereplési lehetőséget a a 2013-ban megjelenő God of War: Ascension, szerencsére ezt a csorbát azóta kiköszörülte a Sony.

Bővebben