Gearbox Software | Konzol Center
2014
Júl
9
HírVideó

Battleborn – a Gearbox új játéka

0

A Gearbox a nagy semmiből hirtelen bejelentette új játékát, mely a Battleborn címre hallgat, s melyről bővebbet a Game Informer következő számából tudhatunk meg. A játék PC-re és jelenlegi generációs konzolokra készül. 

Bővebben
2013
jan
13
Hír

A Gearbox visszautasított egy Call of Duty fejlesztés felkérést

0

A többek között az olyan játékokat, mint a Borderlands 2 vagy a Duke Nukem Forever, a világnak adó Gearbox Software visszautasított egy felkérést arra vonatkozóan, hogy fejlesszen Call of Duty-játékot, derült ki egy interjúból.

Bővebben
2013
jan
1
HírVideó

Újabb sztori trailert kapott az Aliens: Colonial Marines

0

A Gearbox gondoskodott róla, hogy velük köszöntsük a 2013-as esztendőt, ugyanis egy újabb, immáron részletesebb sztori trailert kapott a februárban megjelenő Aliens: Colonial Marines.

Bővebben
2012
dec
21
HírVideó

Borderlands 2 – Sir Hammerlock’s Big Game Hunt DLC videó

0

Január 15-én válik letölthetővé a Borderlands 2 legújabb kampány DLC-je, mely a keresztségben a Sir Hammerlock’s Big Game Hunt címet kapta. Az expanzió megkapta a maga előzetesét, melyet ajánlunk figyelmetekbe!

Bővebben
2012
nov
21
HírVideó

Borderlands 2 – videón a Mr. Torgue DLC

0

Nem is olyan rég jelent meg a Borderlands 2, s a Gearbox tegnap a játékhoz már a második expanziót mellékelte, ezúttal Mr. Torgue’s Campaign of Carnage címmel. Ha bele szeretnél nézni, itt a remek alkalom, mielőtt megvásárolnád!

Bővebben
2012
Júl
20
Hír

Elkészült a Borderlands 2

0

A Gearbox Software bejelentette, hogy a Borderlands 2 készen áll a hitelesítésre. S hogy ez mit is jelent? Nem túl sokat, csupán annyit, hogy a stúdió hivatalosan is lezárta a lemezen lévő tartalmat, más szóval, a játék elkészült, már nem változtatnak rajta.

Bővebben
2011
dec
9
HírVideó

Változatosabb lesz a Borderlands 2

0

A rajongók visszajelzése alapján a Gearbox mindent megtesz azért, hogy a Borderlands 2 változatosabb legyen, mint az első rész, elsősorban a loot és a fegyverek tekintetében.

Bővebben
2011
nov
30
Hír

Lililth hasonmását keresi a Gearbox a Borderlands-ből

0

Ha véletlenül hasonlítanál Lilithre a Borderlandsből, akkor a Gearbox állást ajánl neked! A csapat ugyanis keresi a vörös hajú csajszi élő hasonmását, akinek szerepet szánnak a folytatásban.

Bővebben
2011
aug
31
Hír

Lesz újabb Duke Nukem

0

Remélem nem üli meg kora reggel ez a hír a gyomrotokat, de nagyon úgy néz ki, hogy lesz még Duke Nukem játék a jövőben. A Gearbox nem adja fel, a hatalmas buktát követően sem.

Bővebben
2011
aug
3
Hír

Hivatalosan is készül a Borderlands 2

0

Reggel még csak pletykaként írtunk róla, ma már a készítők is megerősítették, hogy készül a Borderlands 2, és akár már jövőre is megjelenhet. Sok részlet még nincs.

Bővebben
2011
aug
2
HírPletyka

Borderlands 2 bejelentés várható

0

Az Eurogamer úgy értesült, hogy a Gearbox Software hamarosan bejelentheti a Borderlands második részét. Az első rész jól teljesített a kasszáknál, kár lenne kihagyni a folytatást.

Bővebben
2011
jún
15
Teszt

Duke Nukem Forever teszt

0

12+2 év, ennyi ideje nem láthattuk Duke Nukem-et, a játékot, amiről már mindenki lemondott, a Randy Pitchford vezette Gearbox hozta vissza szó szerint a sírból. Két évet elmolyoltak vele, gyakorlatilag nulláról kellett kezdeni az egészet, ennek eredménye a Duke Nukem Forever.

Bővebben
2011
ápr
22
HírVideó

Duke Nukem Forever – Come Get Some trailer

0

A Gearbox mindent megtesz azért, hogy promotálja a jövő hónapban esedékes Duke Nukem Forever-t. A mostani videón minden látható, ami a játék lényege.

Bővebben
2011
ápr
21
Hír

A Duke Nukem Forever a Gearbox legnagyobb projektje

0

Randy Pitchford, a Duke Nukem Forever-t fejlesztő cég feje a minap a PlayStation Blogon írt a játék elkészítéséről. Sok érdekes dolog között mondott valami még érdekesebbet.

Bővebben