Gearbox | Konzol Center
2019
Már
29
HírVideó

Bemutatkozik a Borderlands 3

0

Bár mindenki tudta, hogy készül, a Gearbox még csak most leplezte le hivatalosan a Borderlands 3-at, egy vaskos gameplay videóval nyitotta meg az infoáradatot. Egyelőre nincs megjelenési dátum, se platformlista se.

Bővebben
2016
ápr
23
Hír

Hivatalos a Borderlands 3

0

Az Eurogamer csapata fültanúja volt a napokban annak, amikor a Gearbox hivatalosan is bejelentette a Borderlands 3-at. A jelenlegi projekteket befejezik, és belevágnak a munkálatokba. 

Bővebben
2016
feb
19
HírVideó

Lemezen is megjelenik a Tales from the Borderlands

0

Akik eddig elmulasztották a Gearbox és a Telltale gondozásában elkészült Tales from the Borderlands kalandjait, azok hamarosan lemezes változatban tehetik rá a mancsukat a játékra. Persze mások is. 

Bővebben
2015
dec
12
Hír

A Gearbox új stúdiót nyitott Kanadában

A Borderlands fejlesztője, a Gearbox Software új stúdiót nyitott Kanadában, Quebec-ben, hogy egy új, belsőnézetes akciójáték fejlesztésében segédkezzen.

Bővebben
2012
Júl
10
Hír

Borderlands 2 – szükség lehet az előző mentéseidre

0

A Gearbox sajtóközleményéből kiderült, hogy a Borderlands első részének mentéseit érdemes megőrizni, ugyanis a második rész alkalmával ezek még jól jöhetnek majd.  Olvass tovább a részletekért!

Bővebben
2012
Júl
7
Hír

Egyelőre nem lesz Borderlands 2 PS Vita-ra

0

A Gearbox javában hegeszti az ősszel megjelenő Borderlands 2-t, s a stúdió fejese, Randy Pitchford elárulta, hogy jelenleg nincs idejük a fő platformok mellett elkészíteni a PS Vita verziót, de nem lenne ellenükre, ha egy külsős csapat készítené el.

Bővebben
2012
Júl
6
HírVideó

Friss videón a Borderlands 2

0

Kezdjük a mai napit a Gearbox szeptemberben megjelenő üdvöskéjével, a Borderlands 2-vel, melyből egy teljesen új, eddig még nem látott videó futott be az éjszaka folyamán. Főszerepben Handsome Jack.

Bővebben