Gears 5 | Konzol Center
2019
Sze
7
HírVideó

Gears 5 – a generáció legjobban kinéző játéka Xboxon

0

Tegnap óta verethetik a Gears 5-öt a Game Pass Ultimate előfizetők, és a Digital Foundry már ízeire is szedte a játékot. Jó hír, bármilyen Xboxon jól fut a játék, de Xbox One X-en mutatja ki foga fehérjét.

Bővebben
2019
Sze
4
HírVideó

Befutott a Gears 5 utolsó előzetese

0

Hivatalosan csak szeptember 10-én rajtol a Gears 5, azonban az Xbox Gamepass Ultimate előfizetői, valamint az Ultimate Edition vásárlók már pénteken nekieshetnek a játéknak. Íme az utolsó előzetes.

Bővebben
2019
aug
31
HírVideó

Ezekkel a pályákkal rajtol a Gears 5

0

Néhány nappal a Gears 5 rajtja előtt a Coalition megmutatta az összes térképet, amivel a játék többjátékos módjában találkozhatnak az önjelölt hősök. Három játékmódban tizenegy térképet lehet nyüstölni az induláskor.

Bővebben
2019
aug
20
gamescomHírVideó

GC 2019: Ilyen lesz a Gears 5 hordamódja

0

Tegnap elkezdődött Kölnben az idei gamescom, a Microsoft pedig természetesen megmutatta a hamarosan megjelenő Gears 5-öt. Ezúttal a játék hordamódja került terítékre, a korábbi ígéreteknek megfelelően.

Bővebben
2019
Júl
13
Hír

Füstmentes lesz a Gears 5

0

A Gears 5 dohányzásmentes játék lesz. Valójában, a Gears of War-univerzumból végleg száműzik a dohányzást. A döntést állítólag a The Coalition saját maga hozta meg, bizonyos források szerint külső ösztönzésre.

Bővebben