Gears of War 3 | Konzol Center
2012
Már
5
HírVideó

Videón a GoW3: Forces of Nature DLC

0

A Gears of War 3 jött, látott és győzött tavaly szeptemberben, s március végén megérkezik a játék utolsó DLC-je, a Forces of Nature. Igazi multiplayer expanzió lesz, friss térképekkel. Érkezett néhány videó belőle.

Bővebben
2012
feb
17
Hír

Gears of War 3: Forces of Nature DLC márciusban

0

Minden jónak vége szakad egyszer, így van ezzel az Epic Games is, akik bejelentették az utolsó DLC-t, a Forces of Nature-t a tavaly szeptemberben megjelent Gears of War 3 játékukhoz.

Bővebben
2012
jan
17
GalériaHír

Gears of War 3: Fenix Rising DLC

0

A Gears of War 3 tavaly jött, látott és győzött, szerintem az év egyik legjobb játéka lett. A játék sikere az online szférában is töretlen, s Cliff B csapata mindent elkövet, hogy a multiplayer élmény időről időre frissüljön.

Bővebben
2012
jan
13
Hír

NPD: a legnagyobb példányszámban eladott játékok 2011-ben

0

Befutottak az Egyesült Államokra vonatkozó 2011-es videojáték ipari adatok, melyből megtudhatjuk, melyik játék fogyott a legnagyobb példányszámban, és mi a helyzet a konzolok piacán is.

Bővebben

Gears of War 3 – RAAM’s Shadow DLC végigjátszás

0

A tavalyi év egyik legjobb játéka, az Epic Games által fémjelzett Gears of War 3 a közelmúltban megkapta egyjátékos expanzióját, a RAAM’s Shadow-t, most abban segítünk, hogyan is kell a DLC-t kivégezni.

Bővebben
2011
dec
29
Hír

Tölthető a Gears of War 3 demó Live-ról

0

Ha valaki elmulasztotta volna az év legjobb Xbox 360 exkluzív játékát, s még mindig gondolkodik, hogy megvegye-e, akkor ebben segíthet dönteni, ha letölti a játék demóját Xbox Live-ról.

Bővebben
2011
dec
23
Hír

Gears of War 3 Fenix Rising DLC

0

 Az év egyik legütősebb játéka, a Gears of War 3 januárban ismét egy expanziót kap, melynek címe Fenix Rising. A rossz hír, hogy nem ingyenes lesz, a jó hír, hogy tartalmas.

Bővebben
2011
dec
14
Hír

Bleszinski: nem lesz Gears of War PS3-ra

0

Cliff Bleszinski, az Epic Games fenegyereke a Video Game Awards-on sajtótájékoztatót tartott, ahol sok érdekes dolgot árult el a stúdióval kapcsolatban, s a nagy titokra is fény derült.

Bővebben
2011
dec
10
HírVideó

Húszpercnyi Gears of War 3 DLC

0

December 13-án érkezik a Gears of War 3 RAAM’s Shadow című DLC-je, s hála a jó égnek, nem csak a multiplayert kedvelőkre gondolt az Epic, ugyanis az egyjátékos mód is bővítményt kap.

Bővebben
2011
nov
12
Hír

NPD: októberben a Battlefield 3-é volt Amerika

0

Októberben a videojáték ipar 1.08 milliárd dolláros árbevételt produkált az Egyesült Államokban, áll az NPD Group legfrissebb jelentésében. Ez egy százalékos növekedést jelent.

Bővebben
2011
nov
6
Hír

Fair dolog-e pénzt kérni a már lemezen lévő DLC-ért?

0

A Kotaku egy interjújában arról faggatta a Gears of War 3 producerét, hogy vajon jogosan háborodtak-e fel a játékosok, amikor a héten megvették a játék első DLC-jét.

Bővebben
2011
nov
1
Hír

Csúszik az első Gears of War 3 DLC

0

A Gears of War 3 első DLC-je, a Horde Command Pack mégsem jelenik meg egyelőre, jelentette be az Epic Games a fórumain. Az ok nem más, mint technikai probléma.

Bővebben
2011
okt
30
Hír

NPD: a legjobban fogyó játékok 2011-ben

0

Lassan közeledünk az év vége felé, de vajon elgondolkodtál már azon, hogy melyik játék kelt el idén a legnagyobb példányszámban? Lehet tippelni, de úgy sem találod ki.

Bővebben
2011
okt
17
HírVideó

Gears of War 3 logo láncfűrésszel

0

Kifejezetten örülök annak, ha a videojáték piacról valami nem szokványos hírrel jelentkezhetünk, s mai érdekességünk sem akármilyen, ha szeret(t)ed a Gears of War 3-at.

Bővebben