Gears of War 4 | Konzol Center
2017
okt
25
HírVideó

Így fest a Gears of War 4 Xbox One X-en

0

Az Xbox One X rajtjával egyidőben teríti a Microsoft a Gears of War 4-hez azt a frissítést, mely újabb grafikai opciókat hoz el a játékba. A felhasználón múlik majd, hogy mit preferál. 

Bővebben
2016
nov
6
HírVideó

Gears of War 4 – a születésnapos DLC részletei

0

Jövő héten ünnepli a Gears of War-sorozat a tizedik születésnapját, s ebből az alkalomból a Microsoft külön DLC-t készített, melynek címe Tenth Anniversary Gear Pack. 

Bővebben
2016
Sze
29
HírVideó

Videón a Gears of War 4 első 20 perce

0

A The Coalition napokkal ezelőtt jelentette be, hogy aranylemezre került a Gears of War 4, s most az igazán türelmetlenek csaphatnak le a játék első 20 percére. Megjelenés október 11-én. 

Bővebben
2016
Sze
19
HírVideó

Gears of War 4 launch trailer

0

A Gears of War 4 három hét múlva jelenik meg, s ennek örömére itt a launch trailer, melyet John DiMaggio, Marcus Feni hangját adó színész narrálja. A játék lassan aranylemezre kerül, indulhat a visszaszámlálás. 

Bővebben
2016
Sze
3
HírVideó

Gears of War 4 – bemutatkozik a hordamód

0

A Gears of War-sorozat legnépszerűbb többjátékos módja, a Horde visszatér a negyedik részben, ezúttal Horde 3.0 névre keresztelve. Öt harcossal kell túlélni az ellenfél ötven hullámát.

Bővebben
2016
aug
29
Hír

A Trónok Harca zeneszerzője jegyzi a Gears of War 4-et

0

A zene mindig is szerves részese volt a videojátékoknak, mely a hangulatot és a tónust határozzák meg. Ezért nem bízta a véletlenre a The Coalition azt, hogy ki zenésítse meg a Gears of War 4-et. 

Bővebben
2016
aug
28
HírVideó

Gears of War 4 – harc a Reclaimed-pályán

0

Az IGN jóvoltából most szétnézhetsz a Gears of War 4 többjátkos porciójának egyik pályáján, konkrétan a Reclaimed-térképen. Október 11-ig még számos előzetes jön úgyis, akkor kerül a játék az üzletek polcaira. 

Bővebben
2016
aug
17
gamescomHírVideó

GC 2016: Tíz percen át pörög a PC-s Gears of War 4

0

A kölni gamescom természetesen nem mellőzi a Gears of War 4 előzetest, ezúttal a PC-s változatból kaptunk egy szösszenetet, amit  egy NVIDIA GeForce GTX 1080 videokártyával felvértezett PC-n futtattak. 

Bővebben
2016
aug
11
HírVideó

Gears of War 4 – bemutatkozik az Impact többjátékos pálya

0

A Gears of War-sorozatot kampánya mellett sokan a többjátékos porcióért szeretik, nekik szól a következő két videó, melyeken az Impact nevű multiplayer térképet mutatja be az IGN jóvoltából. 

Bővebben
2016
Júl
20
HírVideó

Mozgásban a Gears of War 4

0

Tetszetős játékmenet-videóval jelentkezik a Gears of War 4, a játék ugyanis a hétvégén megrendezésre kerülő Comic Con-on képviselteti magát. A Microsoft azok kedvéért, akik nem lesznek ott, készített egy előzetest.

Bővebben
2016
Júl
13
Hír

Kiszivárgott a Gears of War 4 Xbox One S-bundle

0

Bár bejelentés még nem volt, mégis leleplezésre került az a limitált kiadású Xbox One S-konzol, melyet a Microsoft tervez a Gears of War 4-gyel karöltve kiadni. 

Bővebben
2016
máj
9
Hír

100 millió dollárba került volna a Gears of War 4 az Epicnek

0

Amikor 2014 elején a Microsoft bejelentette, hogy megvásárolta a Gears of War jogait az Epic Games-től, mindenki a szívéhez kapott. Pedig alapos kalkuláció előzte meg a döntést, hogy az Epic megváljon gyermekétől. 

Bővebben
2016
ápr
23
HírVideó

Többjátékos trailert kapott a Gears of War 4 is

0

Az Uncarted 4 előzetesét követően a Gears of War 4 is megkapta a maga multiplayer trailerét, melyben a játék kompetitív többjátékos módja mutatkozik be. Hétfőn kezdődik a nyílt béta, ne feledje senki! 

Bővebben
2016
ápr
13
HírVideó

Így fest a Gears of War 4 bétája

0

Jövő héten indul a Gears of War 4 bétatesztje, azonban az alábbi videóban már belenézhetünk, hogy mire is számíthatnak az azt kipróbálók. Sem a látvány, sem a hangulat, sem a körítés nem szenved hiányt. 

Bővebben