Gears of War: Judgment | Konzol Center
2013
Júl
3
Hír

A GoW Judgment producere dolgozik az új Mass Effecten

0

Hoppá, itt valami nincs rendben, gondolhatják sokan, és valóban: a Gears of War Judgment szenior producere otthagyta az Epic Games kötelékét, és már a BioWare csapatában dolgozik az új Mass Effecten.

Bővebben
2013
jún
18
HírVideó

Új Gears of War: Judgment DLC a láthatáron

0

Mielőtt belevágnánk a júliusba, a Gears of War: Judgment egy bővítménnyel gazdagodik, mely a Lost Relics címre hallgat. Az expanzióban új térképek és cuccok is lesznek.

Bővebben
2013
máj
18
GalériaHír

Gears of War: Judgment – Lost Relics DLC bejelentés

0

Éppen csak a napokban jelent meg a Gears of War: Judgment ingyenes multiplayer DLC-je, a Dreadnought, máris egy új kiegészítőről tudunk beszámolni, mely a Lost Relics címet kapta. Ára, megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen.

Bővebben
2013
máj
15
HírVideó

Videón az új Gears-DLC

0

Néhány napja említettük, hogy a Gears of War: Judgment új, ráadásul ingyenes DLC-t kap, mely a Dreadnought nevet kapta a keresztségben. A kiegészítő már elérhető, s íme itt egy videós anyag is kedvcsinálónak.

Bővebben
2013
máj
11
Hír

Ingyenes Gears of War: Judgment DLC jövő héten

0

A Gears of War: Judgment multiplayer módjába belepistult játékosok jövő héten mondják le a programjaikat, ugyanis a játék egy új, ráadásul ingyenes DLC-t kap, ami nem más lesz, mint egy új térkép a többjátékos módhoz.

Bővebben
2013
ápr
20
GalériaHír

Gears of War: Judgment – Call to Arms DLC bejelentés

0

A Microsoft bejelentette, hogy a Gears of War: Judgment hamarosan egy bővítményt kap, mely a Call to Arms címre hallgat, s mely valójában egy vaskos térképcsomagot takar. Először a season pass-szal rendelkezők tölthetik le.

Bővebben
2013
ápr
16
Hír

Nem fogyott jól a Gears of War: Judgment

0

A márciusi időszakot boncolgató elemzésükben a Cowen and Company cég kiemelte, hogy a Gears of War: Judgment nem fogyott valami jól, csak úgy, mint a “másik oldal” exkluzívja, a God of War: Ascension. Zsugorodott a játékpiac.

Bővebben
2013
Már
31
Hír

Ingyenes DLC-t kapott a Gears of War: Judgment

0

Nem jellemző, hogy egy Gears of War-játék ingyenes bővítményt kapjon, most pénteken mégis erre került sor, ugyanis egy nem fizetős DLC keretében egy játékmódot és egy térképet kaptunk a Judgment-hez.

Bővebben
2013
Már
18
Hír

Gears of War: Judgment teszt

0

A hét utolsó munkanapján kerül a boltokba a Gears of War: Judgment, így annak rendje s módja szerint elkészültek az első tesztek a játékról, s a pontszámok is szivárognak szépen sorban.

Bővebben
2013
Már
13
HírVideó

Gears of War: Judgment – Kilo Squad előzetes

0

Jövő héten jelenik meg a Gears of War: Judgment, s a játék legfrissebb előzetesén a Kilo Squad mutatkozik be, Baird, Sofia, Cole és Paduk részvételével.  A Gears-trilógia előzményeit bemutató játék vaskos akcióval kecsegtet.

Bővebben
2013
Már
7
HírVideó

Gears of War: Judgment launch trailer

0

Március 19-én kerül az üzletek polcaira a Gears of War: Judgment, a Microsoft mégis elérkezettnek látta az időt, hogy nyilvánosságra hozza a játék utolsó előzetesét, a launch trailert. Hazánkban három nappal később, március 22-től lesz kapható a játék.

Bővebben
2013
Már
4
Hír

Gears of War: Judgment – kampány a kampányban

0

A Gears of War: Judgment történelmet ír azzal, hogy gyakorlatilag a játéknak két kampány módja lesz. Az Aftermath névre hallgató mini kampány azok számára lesz megnyitható, akik végigjátszották a Gears of War 3-at.

Bővebben
2013
feb
27
Hír

Gears of War: Judgment – Season Pass-t kap

0

A március végén debütáló Gears of War: Judgment is feliratkozott azon játékok listájára, mely Season Pass-t kap, azaz, a a játékhoz érkező DLC-ket kedvezményes áron vásárolhatod meg, feltéve, ha mindegyik kell.

Bővebben
2013
feb
20
HírVideó

Gears of War: Judgment multiplayer előzetes

0

Bár a március végén megjelenő Gears of War: Judgment már tölthető az internetről, a fejlesztők ezzel nem törődve egy friss előzetest tettek közzé a játékból, mely annak multiplayer módját veszi górcső alá.

Bővebben