Gears of War: Ultimate Edition | Konzol Center
2015
aug
18
HírVideó

Launch traileren a felújított Gears of War

Auguzstus 25-én jelenik meg a felújított Gears of War, s a The Coalition most közzétette a játék utolsó előzetesét, a launch trailert. 1080p felbontás, 60 fps képkockasebesség vár a vásárlókra. 

Bővebben
2015
aug
12
HírVideó

Újabb videónaplón a Gears of War Ultimate Edition

Befutott a felújított Gears of War legújabb fejlesztői naplója, melyen a The Coalition szakemberei számolnak be az egyes helyszíneken történt változásokról. A játék két hét múlva jelenik meg, Xbox One-ra. 

Bővebben
2015
aug
7
gamescomHírVideó

GC 2015: Gears of War Ultimate Edition kampány kukkoló

Most betekintést nyerhetsz a Gears of War: Ultimate Edition sztori-módjába, melyre már sokat nem is kell várnod, hisz a felújított játék hamarosan érkezik Xbox One-ra. Egyből duplázhatsz is! 

Bővebben
2015
aug
3
Hír

Öt Gears of War jár egy áráért

A Microsoft egy nagyon ütős promócióval rukkolt elő: azok, akik megvásárolják a Gears of War: Ultimate Edition-t, a sorozat összes többi darabját megkapják a felújított változat mellé. 

Bővebben
2015
Júl
30
HírVideó

Gears of War Ultimate Edition fejlesztői napló

Befutott egy újabb videónapló a Gears of War: Ultimate Edition-ből, a The Coalition ezúttal a játékmenettel kapcsolatos kihívásokat vette górcső alá. A megjelenésig már egy hónap sincs hátra. 

Bővebben
2015
Júl
25
HírVideó

Aranylemezen a felújított Gears, tíz hónapig készült

A Gears of War: Ultimate Edition munkálatai befejeződtek, a játék aranylemezre került, indulhat a tömeggyártás. A játékot készítő The Coalition elárulta, hogy az tíz hónapig készült. 

Bővebben
2015
Júl
24
HírVideó

Itt a Gears of War Ultimate Edition intrója

A felújított Gears of War hamarosan landol az Xbox One konzolokon, s a mai nap folyamán felkerült az internetre a jták bevezető videója. Túl nagy csodát nem látunk benne, nosztalgikus érzéseket azonban okoz. 

Bővebben
2015
Júl
11
HírVideó

Saját konzolcsomagot kap a Gears of War Ultimate Edition

Augusztus végén saját konzolcsomaggal jön ki a Gears of War: Ultimate Edition, mely természetesen az Xbox One mellett a játék egy példányát is tartalmazza majd. 

Bővebben
2015
jún
25
HírVideó

Mozgásban a Gears of War Ultimate Edition kampánya

A The Coalition elérkezettnek látta az időt, hogy megmutassa, hogyan is fest a Gears of War első részének felújított változata, abból is a kampány mód. Eddig főleg a multiját mutogatták. 

Bővebben
2015
jún
21
HírVideó

Akcióban a felújított Gears of War kampánya

A The Coalition még az E3-on leplezte le, bár korábban már pletykálták, a Gears of War Ultimate Edition-t, mely az első rész felújított változatát jelenti. Most ennek a kampány módját nézhetjük meg mozgásban. 

Bővebben
2015
jún
16
E3HírVideó

E3 2015: Mozgásban a Gears of War Ultimate Edition

A The Coalition tegnap este a Gears of War 4 mellett leleplezte a Gears of War: Ultimate Edition-t, mely az első rész remaszterelt változata, 1080p felbontással, 60 fps sebességgel. Nézd meg most mozgásban!

Bővebben