Gears of War | Konzol Center
2015
jún
15
E3Hír

E3 2015: Fellőtték az új Gears of War-honlapot

A Microsoft idő előtt, még a ma 18.30-kor kezdődő E3-as konferenciát megelőzően útjára indította az új Gears of War-honlapot, mely teljese új szerkezettel és tartalommal várja a gémereket. 

Bővebben
2015
jún
14
E3Hír

E3 2015: Jön valami Gears of War

A Gears of War Twitter oldalára felkerült egy számláló, mely vélhetően azt jelenti, hogy a holnapi Microsoft-konferencián a The Coalition bejelenti a játék új részét. 

Bővebben
2015
jún
4
HírVideó

Új nevet kapott a Gears of War-stúdió

Miután az Epic Games úgy döntött, hogy megválik a Gears of War jogaitól, a Microsoft belsős csapata, a Black Tusk Studios vette át azt, s már dolgozik javában az új részen. Mostantól új néven teszi azt. 

Bővebben
2015
Már
22
Hír

Nem készül felújított Gears of War

Az utóbbi napokban számos pleytka került fel a hálóra, miszerint a Microsoft egy Gears of War felújításon dolgozik, melyből az utóbbi hónapokban már annyit láttunk, Remastered jelzéssel megjelenni. Nos, most cálfotak. 

Bővebben
2014
Júl
6
Hír

Cliff Bleszinski új stúdiót alapít

0

A Gears of War megálmodója, az Epic Games kötelékét másfél éve elhagyó Cliff Bleszinski visszatér, és új stúdiót alapít Boss Key Productions néven. Mindenben társa a Guerilla Games társalapítója, Arjan Brussee lesz. 

Bővebben
2014
Már
28
Hír

Tíz évre jegelték volna a Gears of Wart

0

Idén január végén jelentette be a Microsoft, hogy megvették az Epic Gamestől a Gears of War-sorozatot, s a folytatást a Black Tusk stúdió készíti el. Most megszólalt az Epic Games, hogy miért is adták el a sikeres franchiset. 

Bővebben
2014
jan
27
Hír

Megvette a Microsoft a Gears of War jogait

0

A Microsoft bejelentette, hogy megvásárolta a Gears of War jogait az Epic Games-től, s a jövőben a sorozat további darabjait a Black Tusk Studios készíti majd el. Általában az ilyen felvásárlás kevés jóra vezet.

Bővebben
2013
Júl
12
Hír

Új lövöldén dolgozik az Epic Games

0

Bár az elmúlt hónapokban számos kulcsember hagyta el az Epic Games csapatát, az javában dolgozik több projekten is. Most fény derült arra, hogy a csapat többek között egy AAA kategóriás lövöldét is készít.

Bővebben
2013
feb
19
Hír

Soha nem lesz női főhőse Gears of War-játéknak

0

Az Epic Games művészeti igazgatója, Chris Perna érdekes információt osztott meg az OXM magazinnal, szerinte ugyanis női főhőssel sokkal nehezebb eladni egy játékot. Ezért nem lesz Gears of War-játékban soha női főhős.

Bővebben
2012
ápr
21
Hír

A Gears of War a legrosszabbul megírt játék

0

Volt már rá példa a történelemben, hogy egy franchise képviselője beszól egy másik sorozatnak, ezen nem kapjuk fel a fejünket. Ezúttal Chuck Beaver, a Dead Space producere oltotta le rendesen az Epic által fémjelzett Gears of War-t.

Bővebben
2011
nov
24
HírPletyka

A Bulletstrom fejlesztője készítheti a Gears of War előzményt

0

Még viccnek is rossz az a pletyka, melyet az Official Xbox Magazine hoz le aktuális számában, miszerint a Gears of War franchise előzményét a People Can Fly készítené el.

Bővebben
2011
ápr
6
Hír

Nem ér véget a Gears of War franchise

0

A Gears of War 3 egy befejezés lesz, azonban nem a franchise végét jelenti, csupán Marcus történetének végére kerül pont.

Bővebben
2010
okt
2
Hír

Gears of War 3 – elhalasztják a kiadást

0

A Gears of War franchise feltételezhetően utolsó darabjának, a Gears of War 3-nak ragyognia kell, mint Salamon t..ének. A játék kiadója, a Microsoft és fejlesztője, az Epic Games tegnap bejelentette, hogy további hét hónappal halasztják el a megjelenést, mely ezáltal 2011 decemberére várható.

Bővebben