gépigény | Konzol Center
2016
jan
23
Hír

The Division gépigény

0

Az Ubisoft terítette az interneten a The Division gépigényét, s jól kösse fel a gatyáját az a PC- s játékos, aki csúcsminőségben akarja majd az amerikai kalandokat játszani. Ahhoz csúcsgép is kell. 

Bővebben
2015
okt
8
Hír

Befutott a Fallout 4 gépigénye

Egy hónappal a megjelenés előtt sok játékos kérdi magától, hogy vajon elég combos-e a PC-je a Fallout 4 futtatásához. A Bethesda jóvóltából többé ez nem lehet kérdés, befutott a gépigény. 

Bővebben
2015
Júl
11
Hír

FIFA 16 gépigény

A még mindig számítógépen játszóknak a mai reggeli mellé feltálaljuk a FIFA 16 gépigényét, ami senkit nem fog elkeseríteni és hardvervásárlásra ösztönözni. Baráti az egész. 

Bővebben
2015
feb
4
Hír

Mortal Kombat X gépigény

Befutott a Mortal Kombat X gépigénye, most megtudhatod, hogy mi is a rendszeroldali feltétele annak, hogy kurva nagy pofonokat oszthass ki a NetheRealm játékában. 

Bővebben
2015
jan
13
Hír

Csak márciusban jön PC-re a GTA V

Annak ellenére, hogy a fél világ január végére várta, csak március végén jelenik meg a Grand Theft Auto V PC-s változata. Ne feledjük, konzolokra még 2013 nyár végén megjelent a játék, a PC-sek azóta várják. 

Bővebben
2015
jan
12
Hír

Evolve gépigény

Február elején kerül a boltokba az Evolve, mely az új konzolokra és PC-re jelenik meg. A Turtle Rock Studios most közzétette a játék hivatalos gépigényét, ami a vacsora mellett megemészthető. 

Bővebben
2015
jan
7
Hír

Itt a The Witcher 3 gépigénye

Befutott hivatalosan a CD Projekt RED műhelyéből a The Witcher 3: Wild Hunt hivatalos gépigénye, melyből kiderül, hogy bizony erős vas kell majd akkor, ha valaki igazán szépen akarja futtatni a játékot. 

Bővebben
2014
okt
23
Hír

Assassin’s Creed Unity gépigény

Befutott az Assassin’s Creed: Unity gépigénye, így a még mindig számítógépen játszóknak van egy szűk hónapja arra, hogy kicsit combosítson a vason, ha minél szebb látványt, és simább futtatást akar. 

Bővebben
2014
okt
21
HírVideó

Call of Duty Advanced Warfare gépigény

Általában az MMO-játékoknak van annyi tárhelyre igényük, mint amekkorát a Call of Duty: Advanced Warfare foglal majd el a PC-d merevlemezén, derült ki a Sledgehammer Games közleményéből. 

Bővebben
2014
okt
12
Hír

Dragon Age Inquisition gépigény

Befutott a Dragon Age: Inquisition gépigénye, s jó hír a még mindig PC-n játszóknak, hogy a BioWare RPG-je alá nem kell erőmű ahhoz, hogy élvezetesen lehessen játszani vele. 

Bővebben
2014
Sze
27
Hír

Befutott a The Evil Within gépigénye

A Bethesda Softworks bejelentette, hogy aranylemezre került a Tango Gameworks által fémjelzett horrorjáték, a The Evil Within, s egyúttal azt is elárulta, hogy milyen konfiguráció kell majd PC-n a megfelelő borzongáshoz. 

Bővebben
2014
Sze
9
Hír

Saints Row Gat Out of Hell gépigény

Úgy látszik, hogy ma ez egy ilyen gépigényes nap lesz, ugyanis a FIFA 15 után befutott a Saints Row önállóan futtatható kiegészítőjének, a Gat Out of Hell-nek a gépigénye. A Saints Row 4-hez képest ez valamivel izmosabb.

Bővebben
2014
Sze
9
Hír

FIFA 15 gépigény

A FIFA 15 demója a mai naptól tölthető le, s ebből az alkalomból az EA Sports közzétette a játék gépigényét, azaz, hogy milyen minimális, illetve ajánlott konfigurációval kell rendelkezni a még mindig PC-n játszóknak ahhoz, hogy élvezhessék a játékot. Íme.

Bővebben
2014
ápr
8
Hír

Middle-Earth: Shadow of Mordor gépigény

0

Bár csak októberben jelenik meg a Middle-Earth: Shadow of Mordor, a Steamen máris felbukkant a játék gépigénye annak adatlapján. Nem kell aggódni senkinek, teljesen vállalható hardver kell majd a játék alá. 

Bővebben