Ghost of Tsushima | Konzol Center
2020
Júl
30
Hír

Két új nehézségi szintet kapott a Ghost of Tsushima

0

A napokban új frissítést kapott a Ghost of Tsushima, melyben többek között apróbb javítások jöttek a harcrendszerhez, a feliratozásban is változást hozott, valamint két új nehézségi szint került a játékba.

Bővebben
2020
Júl
23
Hír

Japánban hiánycikk a Ghost of Tsushima

0

Akkora siker lett Japánban a Ghost of Tsushima, hogy még a marketingesek sem számítottak rá. A szigetországban az utolsó darabig elfogyott a játék lemezesen, sehol sem lehet kapni.

Bővebben
2020
Júl
21
Hír

Több Tsushima fogyott lemezen mint Days Gone

0

A múlt hét pénteken megjelent Ghost of Tsushima a PlayStation 4-korszak utolsó exkluzív címe, és nincs szégyenkezni valója a rajtja miatt sem: a játékból több fogyott lemezesen, mint tavaly a Days Gone-ból.

Bővebben
2020
jún
30
HírVideó

Sztorielőzetest kapott a Ghost of Tsushima

0

Egy hangulatos előzetessel borzolja a kedélyeket a Sucker Punch, na és természetesen a Sony a hamarosan megjelenő Ghost of Tsushima-hoz. Az exkluzív cím július 17-én kerül fel a boltok polcaira.

Bővebben
2020
máj
23
Hír

Akár 50 óra játékidőt is ígér a Ghost of Tsushima

0

A közelmúltban mutatta be a Sony kicsit részletesebben a Ghost of Tsushima-t, s bár a világot nem rengette meg vele, kellemes kalandoknak nézünk elébe. A fejlesztők szerint akár 50 órányi elfoglaltságot is jelenthet a játék.

Bővebben
2020
máj
15
HírVideó

Alaposan bemutatkozott a Ghost of Tsushima

0

Tegnap délután a Sony State of Play keretében először nézhettük meg a Ghost of Tsushima-t mozgásban, és bizonyára te sem fogsz csalódni, ha végignézed a mellékelt videót. Érdekes, látványos játékot kapunk majd júliusban.

Bővebben
2020
ápr
14
HírVideó

Ghost of Tsushima – bukhatod a szövetségeseidet

0

Az idei év egyik legjobban várt játéka a Ghost of Tsushima a Sony nagykonzolján, amiről újabb, érdekes részletek láttak napvilágot. Bármennyire is kötöttnek tűnik a játék, lesz benne egy jó adag szabadság is.

Bővebben
2020
Már
7
HírVideó

Június végén jön a Ghost of Tsushima

0

Magyar felirattal, június végén érkezik a Ghost of Tsushima, jelentette be a Sony és a Sucker Punch. Alig, hogy a The Last of Us II pihenni tér, máris jöhetnek majd a szamurájos kalandok.

Bővebben
2019
dec
21
Hír

Magyar felirattal jelenik meg a Ghost of Tsushima

0

Folytatódik az a tendencia, melyben a PlayStation Magyarország jóvoltából a Sony exkluzív játékai magyar felirattal jelennek meg. A következő ilyen játék a Ghost of Tsushima lesz.

Bővebben
2018
Júl
4
Hír

Nem lesz korhű a Ghost of Tsushima

0

A Sucker Punch-féle szamurájos kaszaboló móka, a PlayStation 4-exkluzív Ghost of Tshushima nem lesz korhű minden tekintetben, árulták el a játék készítői. Ha eltérnek, szándékosan fognak eltérni. 

Bővebben
2018
jún
13
E3HírVideó

E3 2018: Bemutatkozott a Ghost of Tsushima

0

Az inFamous fejlesztőinek új játékáról is lehullt a lepel az E3-on, mely Ghost of Tsushima címmel jelenik majd meg PlayStation 4-re, és a feudális Japánba kalauzol el minket. Gyönyörű darabról van szó, megéri várni! 

Bővebben
2017
okt
30
HírVideó

Ghost of Tsushima – szamurájos játékot fejleszt a Sucker Punch

0

Percekkel ezelőtt lett vége a Sony Paris Games-prezentációjának, s a hét játék közül az egyik új IP a Sucker Punch-féle Ghost of Tsushima. Egy vérbeli szamurájos akciójátékot fogunk kapni, brutál grafikával. 

Bővebben