Ghost Recon: Breakpoint | Konzol Center
2019
okt
25
Hír

Az Ubisoft szerint nagy csalódás a Ghost Recon: Breakpoint fogadtatása

0

Az Ubisoft szerint a Ghost Recon: Breakpoint nem azt a fogadtatást kapta, amiben reménykedtek, és a játék kiábrándítóan szerepel a kasszáknál.

Bővebben
2019
okt
6
HírVideó

Ghost Recon: Breakpoint – előzetes a még hezitálóknak

0

Péntek óra már a boltokban a Ghost Recon: Breakpoint, a megjelenés ellenére újabb előzetest adott ki az Ubisoft a játékhoz. Talán abban a hiszemben, hogy akit még eddig nem győzött meg, majd most. Nem fogja.

Bővebben
2019
okt
2
HírVideó

Megkapta utolsó előzetesét a Ghost Recon: Breakpoint

0

A héten dobják fel az üzletek polcaira az Ubisoft sorozatgyártásának újabb termékét, a Ghost Recon: Breakpont-ot. A játék utolsó előzetese azt mutatja be, hogy mit is kínál a vásárlók részére az újabb epizód.

Bővebben
2019
Júl
15
HírVideó

Vaskos Ghost Recon: Breakpoint gameplay nyitja a hetet

0

Ha valaki a felszolgált, 50 perces Ghost Recon: Breakpoint-videó után sem tudja eldönteni, hogy kell-e neki ez a játék, az biztosan ne vegye meg! Október 4-ig még ugyan filozofálhat rajta, de ennél többet nehéz “kedvcsinálni”.

Bővebben
2019
jún
7
E3HírVideó

E3 2019: Traileren a Ghost Recon: Breakpoint

0

Indul az idei E3, az Ubisoft máris nyitott egy új előzetessel a Ghost Recon: Breakpoint-ra kihegyezve. A főszerepet az ellenfeleket jelentő zsoldosok kapják. A játék október 4-én debütál PC, Xbox One és PS4 platformokra.

Bővebben
2019
máj
15
HírVideó

Sztoritrailert kapott az új Ghost Recon

0

Az Ubisoft nem titkolózik a Ghost Recon: Breakpoint történetével kapcsolatban, olyannyira, hogy külön előzetest készített hozzá, ami három percben enged betekintést a sztoriba.

Bővebben
2019
máj
10
HírVideó

Felfedte magát a Ghost Recon: Breakpoint

0

Az Ubisoft tegnap este leplezte le hivatalosan a Ghost Recon: Wildlands folytatását, ami a Breakpoint alcímet kapta. A játék október 4-én fog megjelenni, PC, PS4 és Xbox One platformokra.

Bővebben