Ghost Recon: Future Soldier | Konzol Center
2013
jan
2
Hír

Elkészülhet a Ghost Recon-film

0

A francia Ubisoft úgy tűnik, nagyon is komolyan gondolja abbéli tervét, hogy minden nagyobb franchise-zából mozifilmet készít, így lehet az, hogy a Splinter Cell és az Assassin1s Creed után a Ghost Recon-sorozat is mozivásznakra kerülhet.

Bővebben
2012
dec
21

Készülne a Ghost Recon: Future Soldier folytatása?

0

Nem kizárt, hogy az év elején megjelent Ghost Recon: Future Soldier a jövőben folytatást kap, ami már készülődik is a háttérben, ha hinni lehet annak az információnak, ami ma tűnt fel az Ubisoft fórumán.

Bővebben
2012
okt
26
Hír

Season Pass-t kap a Ghost Recon: FS PC-s verziója

0

Az Ubisoft bejelentette, hogy a Ghost Recon: Future Soldier a jövőben PC-n sem mellőzi a Season Pass-t, mellyel a játék kiegészítői tölthetők le kedvezményesebb áron, mintha egyenként vennéd meg őket.

Bővebben
2012
okt
10
HírVideó

Megjelent a Ghost Recon: Future Soldier Khyber Strike DLC

0

A Ghost Recon: Future Soldier legújabb DLC-je, a Khyber Strike tegnap óta elérhető Xbox LIVE-on, 800 MS pontot kell fizetni érte. PlayStation Network-re ma kerül fel, ott 7.99 fontot kell a kiegészítőért feláldozni. Íme a launch trailer.

Bővebben
2012
Sze
8
HírVideó

Így fest a Future Soldier: Raven Strike DLC

0

Jövő héten érkezik a Ghost Recon: Future Soldier következő expanziója, a Raven Strike DLC, melyben főként az oroszokkal kell szembenézni a bátor bakáknak. Ezzel párhuzamosan a Guerilla mód ráncfelvarráson esett át.

Bővebben
2012
aug
22
Hír

Ghost Recon: Future Soldier – Raven Strike DLC bejelentés

0

Az Ubisoft tegnap hivatalosan bejelentette, hogy a Ghost Recon: Future Soldier jövő hónapban újabb expanziót kap, melynek címe: Raven Strike DLC.  Ez a kiegészítő még nem az utolsó a sorban, ez is kiderült.

Bővebben
2012
Júl
21
Hír

Az Ubisoft is növelte árbevételét

0

A francia kiadó is közzétette a 2013-as üzleti év első negyedéves pénzügyi jelentését, melyből kiderült, hogy a cég árbevétele 27%-kal nőtt az előző évhez képest, 131 millió eurót kaszáltak. A Ghost Recon: Future Soldier sikeres volt a kasszáknál.

Bővebben
2012
Júl
12
Hír

Ghost Recon: Future Soldier – Arctic Strike DLC megjelenés

0

Néhány hét késést követően végleges megjelenési dátumot kapott a Ghost Recon: Future Soldier első DLC-je, az Arctic Strike. A multiplayer expanziót július 17-től lehet megvásárolni.

Bővebben
2012
Júl
2
Hír

Késik a Ghost Recon: Future Soldier első DLC-je

0

Ha valaki nagyon készült arra, hogy holnap letöltheti a Future Soldier első expanzióját, az vegyen most egy hűvös zuhanyt, ugyanis az eredeti tervekkel ellentétben nem érkezik meg a DLC, csak egy későbbi időpontban.

Bővebben
2012
jún
14
HírVideó

Csúszik a PC-s Ghost Recon: Future Soldier

0

A még mindig PC-n játszóknak nem elég, hogy egy hónappal többet kellett várniuk eredetileg is, hogy kezükbe vehessék a Ghost Recon: Future Soldier-t, most kiderült, hogy nem jelenik meg időben a játék. A csúszás oka ismeretlen.

Bővebben
2012
máj
25
HírVideó

Ghost Recon: Future Soldier – az első 15 perc

0

Ma debütál Európában, így hazánkban is a Ghost Recon: Future Soldier, mely a jövő hadviselésébe enged betekintést egy multiplayer orientált, TPS lövölde formájában. Meglepődnék rajta, ha még nem hallottál volna róla! Itt az első 15 perc.

Bővebben
2012
máj
22
Hír

Ghost Recon: Future Soldier teszt

0

A tengeren túl a mai nap debütált az Ubisoft külső nézetes lövöldéje, a Ghost Recon: Future Soldier, mely a jövő hadviselésébe vezeti be a játékosokat. A Future Soldier masszív kampány móddal, s egy sokáig szavatos multiplayer móddal kecsegtet.

Bővebben
2012
máj
19
Hír

600 ezer Future Soldier bétabaka

0

A jövő héten pénteken debütáló Ghost Recon: Future Soldier bétatesztje lezárult, s az Ubisoft ebből az alkalomból még egy videót is kiadott, melyen megköszöni a tesztelőknek a segítséget. A videó mellé néhány adatunk is van a bétáról.

Bővebben
2012
máj
17
Hír

Ghost Recon: Future Soldier – Launch Party

0

Május 25-én kerül az üzletek polcaira az év egyik legütősebbnek ígérkező TPS lövöldéje, s ebből az alkalomból a játék hazai forgalmazója, a PlayOn Magyarország Kft. Launch Party-t szervez a budapesti Club 4 Players-be. Bemutató, nyereményjáték, verseny is lesz.

Bővebben