Ghost Recon: Wildlands | Konzol Center
2019
feb
28
HírVideó

Ismét nagyot frissült a Ghost Recon: Wildlands

0

A Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands megkapta a legújabb frissítését, melynek fő tartalmát az ingyenes Special Operation 4  teszi ki. A közösség által követelt funkciókat is bepakolta az Ubisoft a csomagba. 

Bővebben
2018
jan
24
Hír

Lootboxok érkeznek a Ghost Recon: Wildlandshez

0

Az Ubisoft bejelentette, hogy a Ghost Recon: Wildlands következő frissítésével lootboxok érkeznek a játékba, melyeket ingame és valós valutával lehet megvásárolni. Kozmetikai cuccokról van szó, a játékot nem befolyásolják. 

Bővebben
2017
okt
10
HírVideó

Ingyenes lesz hétvégén a Ghost Recon: Wildlands

0

Az Ubisoft bejelentette, hogy csütörtöktől vasárnapig teljesen ingyen játszható a Ghost Recon: Wildlands, mind a sztori, mind pedig a multiplayer módja. Mindez a ma debütált PvP-mód alkalmából. 

Bővebben
2017
aug
6
Hír

Öt órán át ingyen játszható a Ghost Recon: Wildlands

0

Ha kimaradt volna eddig a Ghost Recon: Wildlands az életedből, akkor itt a remek alkalom, hogy bepótold, legalább egy rövid ideig: az Ubisoft egy ötórás demót tett elérhetővé a játékból. 

Bővebben
2017
ápr
19
HírVideó

Itt a Ghost Recon: Wildlands Narco Road DLC-je

0

Megjelent az új Ghost Recon bővítménye, a Narco Road, mely már elérhető a szezonbérlettel rendelkezőknek a három platformon. Akinek nincs ilyen, április 25-én juthat hozzá 14.99 dollárért. 

Bővebben
2017
Már
4
HírVideó

Ghost Recon: Wildlands – 4K és 60 fps

0

Az Nvidia jóvoltából most megnézhetjük, hogyan is fut a Ghost Recon: Wildlands PC-n 4k-ban valamint 60 fps-sel. Persze ennek ára van, nem akármilyen grafikus kártya kell hozzá, így sokaknak csak álom marad. 

Bővebben
2017
Már
4
HírVideó

Ghost Recon: Wildlands – ezt kapjuk megjelenés után

0

Az Ubisoft közkinccsé tette, hogy a Ghost Recon: Wildlands megjelenését követően milyen tartalmak készülnek a játékhoz. Mindezt egy külön előzetesen mesélik el, többek között lesz PvP-mód is. 

Bővebben
2017
jan
21
HírVideó

Ghost Recon: Wildlands – fókuszban az egyjátékos mód

0

Az új Ghost Recon-t legtöbben a kooperatív mód miatt veszik majd, azonban a játék kampány módja is tartogat érdekességeket Az új, fejlesztői kommentárral megspékelt előzetes ezt mutatja be. 

Bővebben
2017
jan
15
HírVideó

Félórás kisfilmen az új Ghost Recon

0

Az Ubisoft egy félórás kisfilmet készített a Ghost Recon: Wildlands-hez, melyben a boliviai drogkartell kerül terítékre. A klipp címe War Within the Cartel, a producere Robert Orci. 

Bővebben
2017
jan
9
HírVideó

Újabb kedvcsinálón a Ghost Recon: Wildlands

0

A hamarosan megjelenő Ghost Recon: Wildlands friss előzetest kapott, melyben egy olyan akcióba tekinthetünk bele, mely bizonyítja, hogy ez egy csapatalapú játék, magányos farkasoknak nagyon nem terem babér benne. 

Bővebben
2017
jan
7
HírVideó

Élőszereplős traileren a Ghost Recon: Wildlands

0

Az Ubisoft egy új előzetest készített a március elején megjelenő Wildland-hez, melynek főszereplője a katell macskája. A megjelenésig lesz még egy bétateszt, amire lehet már regisztrálni. 

Bővebben
2016
dec
6
HírVideó

Lehet jelentkezni a Ghost Recon: Wildlands bétájára

0

Bárki jelentkezhet a Ghost Recon: Wildlands bétatesztjére, az Ubisoft ugyanis lehetővé tette a csatlakozást. Pár klikk, és ha szerencsés vagy, akkor a francikák bevesznek a tesztelők közé.

Bővebben
2016
okt
30
HírVideó

Fejlesztői naplón a Ghost Recon: Wildlands

0

A Ghost Recon: Wildlands új előzetessel jelentkezik, melyen a Szellemek egykori vezető és csapattagjai nyilatkoznak a titkos alakulat életéről. A játék jövő év márciusában jelenik meg, Xbox One, PS4 és PC platformokra. 

Bővebben
2016
okt
4
HírVideó

Ghost Recon: Wildlands – a lopakodás

0

Az Ubisoft fejlesztői kommentárral megspékelt játékmenet videón mutatja be, hogy miként lehet lopakodva teljesíteni egy küldetést a Ghost Recon: Wildlands-ben. Megjelenés jövő márciusban. 

Bővebben