God of War: Ascension | Konzol Center
2013
okt
13
Hír

Nem fejezik be a God of War: Ascension DLC-t

0

Egy jó nagy pofon a God of War-rajongóknak vasárnap reggelre: a Sony Santa Monica bejelentette, hogy héthónapnyi tervezés és munka után leállítják a God of War: Ascension DLC-jének fejlesztését, nem kap a játék további bővítményt.

Bővebben
2013
Júl
24
HírVideó

God of War: Ascension – tölthető az új co-op DLC

0

A Sony PSN-en elérhetővé tette a God of War: Ascension új DLC-jét, mely a Mythological Heroes Weapons névre hallgat, s melyben négy új fegyver, és 10 új kivégző mozdulat található. A DLC a megjelenés alkalmából új előzetest kapott, íme.

Bővebben
2013
Júl
12
HírVideó

Új játékmódot kapott a God of War: Ascension

0

Ingyenes frissítés keretében egy új játékmóddal bővült a God of War: Ascension, mely a Bout of Honor címet kapta a keresztségben. Természetesen egy új multiplayer mókáról van szó.

Bővebben
2013
ápr
16
Hír

Nem fogyott jól a Gears of War: Judgment

0

A márciusi időszakot boncolgató elemzésükben a Cowen and Company cég kiemelte, hogy a Gears of War: Judgment nem fogyott valami jól, csak úgy, mint a “másik oldal” exkluzívja, a God of War: Ascension. Zsugorodott a játékpiac.

Bővebben
2013
Már
15
Hír

Túl nehéz a GoW: Ascension egy része, frissítik

0

A God of War: Ascension vezető fejlesztője, Todd Pappy megerősítette, hogy a stúdió egy javítással próbálja orvosolni a God of War: Ascension egyik, túl nehézre sikeredett részét. Az ilyen javítás meglehetősen ritka az iparágon belül.

Bővebben
2013
Már
7
HírVideó

Kooperatív módot kap a God of War: Ascension

0

Jövő héten jelenik meg a God of War: Ascension, s azt hittük, hogy már mindent tudunk a játékról. A Sony ma bejelentette, hogy Trial of Gods néven kooperatív játékmód is lesz a termékben.

Bővebben
2013
Már
6
Hír

Akciósan kaphatók a God of War-játékok a héten

0

Ha véletlenül azok közé a PlayStation tulajdonosok közé tartozol, akinek az életéből valamilyen csoda folytán kimaradt a God of War-sorozat, akkor itt a remek alkalom, hogy mindezt bepótold. Ugyanis a Sony a PS Store-ban kiárusítja a részeket.

Bővebben
2013
Már
6
HírVideó

God of War: Ascension – két újabb videó

0

Egy hét sincs hátra a God of War: Ascension megjelenéséig, és a Sony két videóval próbál még kedvet csinálni a vásárláshoz. Az első a multiplayer mód mitológiai hősei mutatkoznak be, a másodikon pedig Leónidasz király, akit a 300 című filmből is ismerhetünk.

Bővebben
2013
Már
1
HírVideó

Fejlesztői naplón a God of War: Ascension

0

Néhány hét, és Kratos visszatér a God of War: Ascension keretein belül, erre felkészülendő a Sony egy újabb fejlesztői naplót tett közzé a játékból, mely az Empusa megalkotásáról szól. Ha érdekel a játék, március 13-án veheted meg.

Bővebben
2013
feb
17
Hír

Kilenc nap múlva érkezik a God of War: Ascension demója

0

A Sony Santa Monica Studios bejelentette, hogy a God of War: Ascension publikus demója február 26-tól lesz letölthető PSN-ről. Vannak azonban, akik már napokon belül játszhatnak a próbaverzióval.

Bővebben
2013
feb
13
HírVideó

God of War: Ascension – fókuszban a motion capture

0

Hamarosan megjelenik a God of War: Ascension, s a fejlesztők arról is gondoskodnak, hogy a játék készítésének folyamatába is betekintést nyerhessünk. Két videó is érkezett a motion capture folyamatáról.

Bővebben
2013
feb
10
HírVideó

Kulisszák mögött a God of War: Ascension

0

A Sony Computer Entertainment jóvoltából két videó kíséretében kukkanthatunk be a God of War: Ascension kulisszái mögé, melyben a From Ashes élőszereplős trailerről, illetve a kosztümökről, s egyéb nyalánkságokról tudhatunk meg információkat.

Bővebben
2013
feb
1
HírVideó

God of War: Ascension – From Ashes élőszereplős előzetes

0

Fény derült a nagy titokra, szó sincs semmilyen új bejelentésről, vagy God of War-játékról, mindössze arról, hogy a Sony egy élőszereplős előzetest készített a hamarosan megjelenő God of War: Ascension-höz.

Bővebben
2013
feb
1
HírVideó

God of War: Ascension – az első fél óra

0

Az idei év egyik leginkább várt PlayStation 3 játéka a God of War: Ascension, mely méltó folytatásnak (pontosabban előzménynek) ígérkezik. A Sony most közzétette a játék első fél óráját, úgy, ahogy van!

Bővebben