God of War IV | Konzol Center
2012
feb
24
HírPletyka

God of War IV előrendelés 2013-ra

0

Az ehhez hasonló történeteket mindig egy csipetnyi (ha nem kettő) kétellyel kell fogadni, ugyanakkor érdemes arra, hogy beszámoljunk róla. Egy dél afrikai kereskedő, a BT Games a God of War IV-re előrendeléseket vesz fel, 2013-as céldátummal.

Bővebben
2012
jan
4
HírPletyka

Újabb God of War IV életjel

0

Bár a Sony hivatalosan nem erősítette még meg, egyre több minden utal arra, hogy a God of War IV projekt igen is létezik. Most a Siliconera bukkant rá egy weboldalra, mely arra utal, hogy valami készülődik.

Bővebben
2012
jan
2
HírPletyka

God of War IV – online kooperatív módot kaphat

0

Kezdjük a hetet egy jó kis pletykával! Bár hivatalosan még senki nem erősítette meg a God of War IV projekt létezését, egy pletyka szerint a negyedik rész online kooperatív módot is tartalmaz majd.

Bővebben
2011
dec
1
Hír

PS3 exkluzív címet jelentenek be a VGA-n

0

A néhány nap múlva kezdődő Video Game Awards 2011 eseményen a Sony PS3 exkluzív címet fog bejelenteni, máris indulhat a találgatás, mi is lehet majd ez.

Bővebben
2011
nov
10
HírPletyka

Pletykák célpontja a God of War 4

0

Bár Kratos kalandjaira pont került a God of War 3-ban, az egyik legsikeresebb PS3-PS2 franchise tovább folytatódhat, akár már jövőre. A legfrisebb pletyka is erről szól.

Bővebben
2011
ápr
20
HírPletyka

Jövő ősszel jöhet a God of War 4

0

A Sony már többször hangot adott annak, hogy a God of War sorozat nem ért véget a harmadik résszel, csupán Kratos története. A PSM3 magazin szerint jövőre jöhet a God of war 4.

Bővebben