God of War | Konzol Center
2020
Júl
12
Hír

A God of War rendezője is árat emelne

0

A közelmúltban egyre több szó esett arról, hogy a következő generáció játékainak az ára hogy alakul majd. A 2K Games drágábban adja majd az NBA2K21-et, a korábbi Sony-vezér is e mellett érvelt.

Bővebben
2020
jan
18
HírVideó

Látszólag már készül az új God of War

0

Úgy tűnik, hogy a következő God of War-játék már fejlesztés alatt áll a SIE Santa Monica Studio-nál, derült ki egy friss képből, amit az egyik fejlesztő posztolt a napokban.

Bővebben
2020
jan
7
Hír

Erről szólhat a következő God of War

0

A mostani generáció egyik legnagyobb sikere a God of War  volt, és mindenki sejti, hogy a sorozat itt nem fog véget érni. Most kiderült, hogy ha lesz folytatás, akkor az miről is szólhat majd.

Bővebben
2019
máj
23
Hír

God of War – 10 millió

0

Régóta nem közölt a Sony hivatalos adatot a God of War eladásairól, most viszont kicsit hencegett az exkluzívjaival. Az egy éve megjelent játékból már világszerte fogyott tízmillió darab.

Bővebben
2019
máj
10
HírVideó

Itt a God of War-dokumentumfilm

0

Egy évvel a játék megjelenése után elérhető a God of War-dokumentumfilm, ami a játék fejlesztésének fontosabb álomásait mutatja be. Rajongóknak igazi csemege a mozgókép, érdemes belenézni.

Bővebben
2019
ápr
21
HírVideó

Dokumentumfilm készül a God of War fejlesztéséről

0

A Sony Santa Monica bejelentette, hogy a God of War egyéves születésnapja alkalmából dokumentumfilmet csinál a játék készítéséről. A színészek, a direktor, a fejlesztők, mindenki megszólal, sok-sok érdekes látnivalóval.

Bővebben
2019
Már
16
Hír

Tíz BAFTA-jelölést kapott a God of War

0

Elképesztő a God of War sikere, melyre a koronát az áprilisban megrendezésre kerülő BAFTA teheti fel, a játékot ugyanis a Brit Filmakadémia díjátadóján 10 kategóriában is jelölték. Párat meg is nyer, az biztos.

Bővebben
2018
máj
27
Hír

5 millió God of War ment el egy hónap alatt

0

A God of War kétséget kizáróan az idei év egyik legnagyobb slágere. Megjelenését követően 72 órán belül 3,1 milliót adtak el belőle, míg az első teljes hónapja végén az 5 milliónál állt meg a számláló. 

Bővebben
2018
máj
6
Hír

A God of War minden idők legjobban fogyó PS4-exkluzív címe

0

A Sony bejelentette, hogy a God of War lett minden idők legjobban fogyó PlayStation 4-exkluzív címe. Még az Uncharted 4-et, valamint a Horizon: Zero Dawn-t is lenyomta Kratos és Athreus. 

Bővebben
2018
ápr
24
HírVideó

God of War – tippek a harchoz

0

A Sony Santa Monica az új God of War-hoz kompletten átdolgozta a sorozat harcrendszerét, ami bizony időnként alaposan megizzasztja a játékosokat. Éppen ezért készítettek egy videót, melyben hasznos tippeket kaphatsz.

Bővebben
2018
ápr
21
HírVideó

Könnyekbe tört ki a God of War rendezője a teszteket látva

0

Öt évnyi kemény munka után a tegnapi nap jelent meg a Sony Santa Monica által fémjelzett God of War, és a játék rendezője, Cory Barlog videóra vette, mit érzett, amikor először látta meg a teszteredményeket. 

Bővebben
2018
ápr
15
HírVideó

Szenved a God of War a 4K alatt

0

A jövő hét és az idei év egyik legnagyobb megjelenése lesz a PlayStation 4-exkluzív God of War, és bár a játék kiváló értékeléseket kapott, technológiailag azért ha nem is több sebből, de vérzik. Például a 4K-módja. 

Bővebben
2018
ápr
14
HírVideó

God of War – visszaszámlálás

0

Már olvashatók a világhálón a God of War-ról szóló tesztek, azért a Sony még egy utolsó kedvcsinálót a talpunk alá vág a jövő heti megjelenést előkészítendő. Az nem kérdéses, hogy ez a játék kell-e, csak az, hogy mikor. 

Bővebben
2018
ápr
11
HírVideó

God of War – a páncél testreszabhatósága

0

Sokat már nem kell várni a God of War megjelenéséig, s a legfrissebb előzetes Kratos páncéljának fejleszthetőségét mutatja be. Különböző cuccokkal a páncél különböző attribútumai lesznek erősíthetők. 

Bővebben