Google | Konzol Center
2018
Júl
1
Hír

A Google belépni készül a videojáték piacra

0

A Kotaku értesülései szerint a Google javában dolgozik a saját streaming szolgáltatásán, mely lehetővé tenné videojátékok futtatását felhőből. Az sem kizárt, hoyg ehhez saját hardvert dob majd piacra. 

Bővebben
2014
aug
26
Hír

Az Amazon vette meg a Twitchet

Bár korábban azt pletykálták, hogy a Google veszi meg a videojátékok streamelésével hírnevet szerzett szolgáltatást, a Twitchet, ma kiderült, hogy az Amazon vette meg azt, és bődületes pénzt fizetett érte. 

Bővebben
2013
jún
30
Hír

Saját játékkonzolt készít a Google

0

A The Wall Street Journal beszámolója szerint a Google és készül belépni az Android-alapú játékkonzolok mostanában elég népszerű piacára azzal, hogy elkészíti a saját masináját.

Bővebben
2013
jan
28
Hír

Idén csökken az Apple részesedése a táblagépek piacán

0

Bár az Apple továbbra is megtartja vezető helyét a táblagépek piacán, részesedése a Samsung és a Google javára idén csökkenni fog, állítja a MarketWatch üzleti portál. Globális viszonylatban nagy boom-ra lehet számítani.

Bővebben
2012
dec
26
Hír

A legkeresettebb játékok a Google-ban 2012-ben

0

A Google nyilvánosságra hozta, hogy mik voltak a legkeresettebb játékcímek idén a keresőóriásban. A listát az MCV tette közzé, s mivel az ABC sorrendben van, nem dől el, hogy melyik játék is volt valójában a legkeresettebb.

Bővebben
2012
jún
30
Hír

Megérkezett a Nexus 7 táblagép

0

Az Asus és a Google az I/O 2012 rendezvényen közösen bejelentették, hogy elkészült a két cég együttműködésében az a a táblagép, mely a keresztségben a Nexus 7 nevet kapta. A tablet esélyes arra, hogy komoly sikereket érjen el világszerte.

Bővebben
2011
dec
2
Hír

Apple és Google fityisz az ESRB-nek

0

Az ESRB, akik az Egyesült Államokban hosszú évek óta végzik a videojátékok életkor szerint besorolását, a mobiljátékokat is górcső alá akarja venni, de a két óriás beintett nekik.

Bővebben