Gotham City Impostors | Konzol Center
2012
aug
30
Hír

Free-to-play modellre vált a Gotham City Impostors

0

Emlékeztek még a Gotham City Impostors-ra? Nem lepődnék meg, ha nem, a multiplayer mókára kihegyezett FPS idén februárban jelent meg, azóta se hallottunk róla semmit. Most viszont a Steam adatbázisában felbukkant a játék F2P trailerének helye.

Bővebben
2012
feb
1
Hír

Gotham City Impostors megjelenési dátum

0

A Gotham City Impostors új, s egyben végleges megjelenési dátumot kapott, már csak jövő hétig kell várni, és indulhat a multiplayer lövölde Batman világában. Ha nem próbáltad a demót, pár nap múlva már a végleges verziót tolhatod.

Bővebben
2012
jan
26
HírVideó

Tölhető a Gotham City Impostors béta

0

A Gotham City Impostors publikus bétája a mai naptól elérhető Xbox 360 és PlayStation 3 tulajdonos számára. Ennek örömére, a Warner egy új trailerel is megajándékozott bennünket.

Bővebben
2012
jan
5
Hír

Csúszik a Gotham City Impostors

0

A Gotham City Impostors, a letölthető multiplayer FPS, melyet a F.E.A.R.-t készítő Monolith Productions fémjelez, februárra lett elhalasztva, derült ki a játékot kiadó Warner Bros. közleményéből.

Bővebben
2011
dec
12
Hír

Ingyenes Gotham City Impostors bétakulcsok

0

Ha elég gyors vagy, hozzájuthatsz a 30,000 ingyenes Gotham City Impostors bétakulcshoz, melyet az Eurogamer osztogat, s melyből még van szabad példány.

Bővebben
2011
dec
8
HírVideó

Gotham City Impostors – itt az újabb animációs videó

0

Titkos favoritként tartjuk számon a jövő hónapban megjelenő Gotham City Impostors játékot, mely Batman világába kalauzol el, csak másképp, mint az Arkham City.

Bővebben
2011
dec
3
HírVideó

Gotham City Impostors trailer

0

Egyre jobban csiszolódik a Gotham City Impostors koncepció, a multiplayer mókára kihegyezett FPS a Batman világába kalauzol, Batman és Joker klánjai harcolnak egymással.

Bővebben
2011
okt
1
HírVideó

Októberben indul a Gotham City Impostors béta

0

Sejtettük, hogy hamarosan érkezik a Gotham City Impostors bétája, de azt nem, hogy ilyen hamar. Az 1UP szerint október 5-én kezdődik a zárt béta, a Warner Bros. készül.

Bővebben
2011
aug
15
HírVideó

Gotham City Impostors – a testreszabhatóság

0

Van egy sanda gyanúm, hogy a Gotham City Impostors nagyobb siker lesz, mint bárki is várja, a multiplayer orientált Batman lövöldében van fantázia. Videón a testreszabhatóság.

Bővebben
2011
aug
10
HírVideó

Jelentkezhetsz a Gotham City Impostors bétára

0

A Monolith és a Warner Bros. elindította a Gotham City Impostors regisztrációs oldalát, ahol a multiplayer fókuszú játék bétájára lehet jelentkezni. Ha érdekel, ne várj vele.

Bővebben
2011
Júl
21
HírVideó

Gotham City Impostors jövő télen

0

Az IGN úgy értesült, hogy a Monolith Batman mentes Batman játéka, a Gotham City Impostors jövő télen kerül XBLA-ra és PSN-re, s meglehetősen jó áron, 15 dollárért szerezhető be.

Bővebben
2011
jún
7
E3HírVideó

E3 2011 – Gotham City Impostors videó

0

A Warner Bros. gondolt egy merészet, és az éjszakai Sony E3 prezentáció előtt levetítette az első Gotham City Impostors videót. A játék egy mókás multiplayer lövölde lesz.

Bővebben
2011
máj
17
Hír

Gotham City Impostors bejelentés

0

A Warner Bros. gondolt egyet, s három héttel az idei E3 előtt bejelentette az új Batman projektjét, a Gotham City Impostors-t, melyet a Monolith készít. Új stílus.

Bővebben
2011
ápr
17
HírPletyka

Gotham City Impostors – XBLA játék készül?

0

Még februárban kezdődött a pletyka, miszerint a Warner Bros. egy kifejezetten XBLA-ra szánt Batman játékon dolgozik. Akkor a Gotham City Impostors néven emlegették az új címet.

Bővebben