Gran Turismo 5 | Konzol Center
2012
jan
7
Hír

Gran Turismo 5 XL Edition bejelentés

0

A Sony bejelentette a Gran Turismo 5 bővített kiadását, XL Edition néven. Ha még nem vetted meg az alap játékot, de eldöntötted, hogy kell neked, várj vele néhány hetet, az XL Edition még ebben a hónapban megjelenik.

Bővebben
2011
okt
18
Hír

Késik a Gran Turismo 5 DLC

0

Ha a Gran Turismo sorozattal kapcsolatban megjelenési dátumokról van szó, a rajongók tudják, ne számítsanak semmi jóra. Így van ez az első DLC-vel is, ugyanis késik.

Bővebben
2011
okt
11
Hír

Gran Turismo 5 DLC részletek

0

Végre-valahára a Polyphony Digital DLC-ket dob ki a Gran Turismo 5-höz, egészen pontosan négy részletben, változó áron, október 18-tól.

Bővebben
2011
ápr
12
HírPletyka

Gran Turismo 5 DLC közeleg

0

A GTPlanet éber fórumozói a Gran Turismo 5hivatalos weboldalán gyanús logókra bukkantak, úgy tűnik, hogy már nagyon lóg a levegőben az első DLC.

Bővebben
2011
feb
21
Hír

Tarol a Gran Turismo 5

0

Sok játék kiadója örülne, ha az adott cím az egy millió példányos eladást túllépni. Ez most többszörösen sikerült a Gran Turismo 5-nek, melyből már több mint 6 millió példány kelt el világszerte.

Bővebben
2010
nov
30
Teszt

Gran Turismo 5 teszt

0

Kétségkívül nagy ötlet volt a Sony részéről a Gran Turismo franchise, de az igazán nagy dobás az volt részükről, hogy a címet PS3 exkluzív játékká tették. Bizony irigykedve nézhetnek az egyéb konzolok tulajdonosai, ugyanis a GT 5 piszok jó játék.

Bővebben