Gran Turismo 6 | Konzol Center
2013
dec
11
HírVideó

A felfüggesztés csatája – Gran Turismo 6 vs 5

0

A napokban megjelent Gran Turismo 6 természetszerűleg számos fronton fejlődést mutat az elődhöz képest, még az olyan részletekben is, mint az autók felfüggesztése. Az alábbi videó az új és a korábbi részt hasonlítja össze ebből a szempontból.

Bővebben
2013
dec
6
Hír

Gran Turismo 6 teszt

0

Mától kapható az idei év utolsó komolyabb PS3-as címe, a Gran Turismo 6, s ennek megfelelően máris érkeznek szépen a nyugati sajtótól a teszteredmények. A Polyphony Digital játéka úgy sikerült, ahogy várták, de nem lett kiváló.

Bővebben
2013
dec
5
HírVideó

Televíziós reklámon a Gran Turismo 6

0

A Gran Turismo 6 lesz a sorozat első olyan darabja, melyben mikrotranzakciókkal lehet az autókat tuningolni a játékosok kedve szerint. Ez bár szépséghiba, a játék élvezeti értékéből nem von majd le sokat. Érkezett egy friss TV-reklám.

Bővebben
2013
dec
4
HírVideó

Íme a Gran Turismo 6 menüje

0

Már csak néhány nap, és a Polophony Digital jóvoltából gazdagabbak leszünk a Gran Turismo 6-tal, melynek menüjét cincálta szét az Eurogamer csapata, melyből egy vaskos videót is készítettek. Íme.

Bővebben
2013
nov
5
Hír

Közel 1200 autó a Gran Turismo 6-ban

0

A Sony és a Polyphony Digital közzétette azon autók listáját, melyek megtalálhatók, és természetesen játszhatók lesznek a december hatodikán megjelenő Gran Turismo 6-ban. A lista elég hosszú.

Bővebben
2013
okt
3
HírVideó

Gran Turismo 6 – a Mount Panorama pálya

0

A Polyphony Digital megerősítette, hogy a Gran Turismo 6-ban szerepelni fog a Mount Panorama pálya Ausztráliában, mely az első alkalom lesz, hogy ez a helyszín szerepel Gran Turismo-játékban. Egy külön videót is szenteltek a hírnek.

Bővebben
2013
aug
21
gamescomHírVideó

GC 2013: A Mikulás hozza a Grand Turismo 6-ot

0

A Sony a gamescom falain belül bejelentette, hogy a Gran Turismo 6 december 6-án érkezik idén, azaz, a Mikulás veszi elő a puttonyából azoknál, akik leperkálják érte a vételárat. A bejelentés mellé természetesen előzetes is dukál, íme.

Bővebben
2013
Júl
13
HírVideó

Gran Turismo 6 – a Goodwood Hillclimb pálya

0

A Polyphony Digital egy videóval is megerősítette, hogy a Gran Turismo 6-ban helyt kap a híres angol Goodwood-i pálya, mely ugyan nem a leghosszabb, de a játéknak szüksége van az ilyen jellegű versenyekre is.

Bővebben
2013
Júl
2
HírVideó

Tölthető a Gran Turismo 6 demója

0

Elérhetővé tette a Sony a Gran Turismo 6 demóját, így az már tölthető PlayStation Network-ről minden PS3 tulaj számára. Az alkalomból egy előzetes is készült, mely megtekintése után már töltheted is a próbaverziót.

Bővebben
2013
jún
26
Hír

Hamarosan érkezik a Gran Turismo 6 demója

0

Évek óta nem vehettünk kézbe már Gran Turismo-játékot, azonban mindez hamarosan megváltozik. A Polyphony Digital nevével fémjelzett Gran Turismo 6 ugyanis hamarosan próbaverziót kap, melyet természetesen követ majd a végleges verzió is.

Bővebben
2013
jún
25
HírVideó

Gran Turismo 6 előrendelői előzetes

0

A Polyphony Digital jóvoltából egy újabb előzetessel gazdagodott a Gran Turismo 6, melyben az előrendelői extrákról esik szó. Lesz itt kérem fémdoboz, ingame tartalom, autó, pénz, minden, amivel ki lehet csalni az extra forintokat a zsebeidből.

Bővebben
2013
jún
11
E3HírVideó

E3 2013: Gran Turismo 6 előzetes

0

A Sony, új generáció ide vagy oda, nem feledkezik meg a jelenlegi platformról sem, a Gran Turismo 6-ból friss felvételeket mutatott a ma hajnali konferenciáján. Íme.

Bővebben
2013
jún
4
HírVideó

Gran Turismo 6 – a világ egy Mercedes kormány mögül

0

Az autósport szerelmesei figyeljenek, a mellékelt videóban ugyanis betekintést nyerhetünk abba, hogy hogyan is néz ki, amikor egy Mercedes SLS AMG GT3-mal hasítjuk a silverstoni aszfaltot a Gran Turismo 6-ban. Öveket tessék bekötni!

Bővebben
2013
máj
27
HírVideó

Kétpercnyi Grand Turismo 6 gameplay

0

Ha a lenti videó valódi, akkor bizony a nemrég bejelentett Gran Turismo 6 első, valódi ingame játékmenet felvételeit láthatjuk. A játék novemberben jelenik meg, kizárólag PlayStation 3-ra, nextgen verziót ne várjon senki, ugyanis nem lesz.

Bővebben