Grand Theft Auto III | Konzol Center
2012
jan
23
HírPletyka

PS3-ra érkezik a GTA III és a Vice City

0

GTA rajongók figyelmébe ajánlom a következő hírt, miszerint  a játékok Amerikában történő besorolásáért felelős ESRB górcső alá vette a Grand Theft Auto III-at, illetve a Vice City-t. Mindkét játék esetén PS3 a célplatform.

Bővebben
2011
dec
30
HírVideó

Moddolható az Androidos Grand Theft Auto III

0

Bár a Grand Theft Auto III Androidos verziója kevésbé kiábrándító, mint az iPad verzió, egyetlen előnye biztosan van az iOS testvérrel szemben: a moddolhatóság. Ezt a lehetőséget sokan fel is fedezték már, és élnek is vele.

Bővebben
2011
dec
15
Hír

Grand Theft Auto III – tölthető az iOS verzió

0

A Grand Theft Auto III idén ünnepli tizedik születésnapját, ez alkalomból a Rockstar Games elkészítette a játék iOS verzióját, ami már elérhető az AppStore-ban.

Bővebben
2011
okt
20
Hír

Grand Theft Auto III – születésnapi trailer

0

Nem győzködnek örömködni az iOS eszközök tulajdonosai, pár napja kürtölték világnak, hogy a klasszikus, pontosan 10 éve megjelent GTA III mobilra költözik. Trailer érkezett.

Bővebben
2011
okt
13
Hír

Mobilra költözik a Grand Theft Auto III

0

Idén ősszel lesz tíz éves a GTA III, s a Rockstar Games ebből az alkalomból megjelenteti a méltán híressé vált részt iOS eszközökön, sőt, Androidon is. Welcome back.

Bővebben
2011
aug
9
Hír

A Grand Theft Auto felelős a londoni lázadásokért

0

Egy névtelenségbe burkolózó londoni rendőr azt állítja, hogy a Grand Theft Auto a felelős a napokban történt londoni lázadásokért.  Azok a fránya videojátékok, mindenről ezek tehetnek.

Bővebben