Grand Theft Auto IV | Konzol Center
2017
feb
12
HírVideó

Gyorsabban fut a GTA IV Xbox One-on

0

A Grand Theft Auto IV néhány napja elérhető az Xbox visszafele kompatibilitási programjában, s a Digital Foundry gyorsan meg is nézte, hogy fut a játék Xbox One-on. 

Bővebben
2012
dec
24
HírVideó

Grand Theft Auto V – trailer a régi főhősökkel

0

Rögtön azzal kezdem, nem, ez nem egy hivatalos videó, azonban a Grand Theft Auto V “remake” előzetesek közül az eddig látott legjobb. Niko, Johnny és Louis, azaz a Grand Theft Auto IV, illetve kiegészítőinek főhősei jelennek meg rajta.

Bővebben
2012
nov
28
Hír

125 millió Grand Theft Auto ment el

0

Strauss Zelnick, a Take-Two ügyvezető igazgatója dagadó mellekkel tudatta a világgal, hogy a Grand Theft Auto-sorozatból világszerte már több, mint 125 millió példány talált gazdára annak indulása óta. Ez még forintból sem kevés, nemhogy videojátékból!

Bővebben
2012
aug
2
HírVideó

Végleges verziót kapott a GTA IV iCEnhancer mod

0

Ha otthonosan mozogsz a PC moddolásban, egész biztos, hogy ismerősen cseng Hayssam Keilany neve, aki az iCEnhance nevű, a Grand Theft Auto IV látványvilágát bámulatos szintre javító programot készítette, melyet most le is tölthetsz.

Bővebben
2011
Sze
17
Hír

Túl a 22 millión a GTA IV

0

Mivel a GTA V az utóbbi időben nem hallat magáról, muszáj vagyunk a negyedik részről írni: a Grand Theft Auto IV megjelenése óta több mint 22 millió példányban fogyott világszerte.

Bővebben
2011
aug
9
Hír

A Grand Theft Auto felelős a londoni lázadásokért

0

Egy névtelenségbe burkolózó londoni rendőr azt állítja, hogy a Grand Theft Auto a felelős a napokban történt londoni lázadásokért.  Azok a fránya videojátékok, mindenről ezek tehetnek.

Bővebben
2011
Már
11
Hír

Húsz milliónál tart a Grand Theft Auto IV

0

2008-as megjelenése óta a Grand Theft Auto 4 elérte a mágikus húsz milliós leszállított példányszámot, ami bár még nem a tényleges eladás, ez már csak néhány hét kérdése.

Bővebben
2011
feb
8
Vélemény

L.A. Noire előzetes

0

A Team Bondi kezei alatt készülő detektív történetből, az L.A. Noire-ból újabb részletek láttak napvilágot. Amennyiben kíváncsi vagy arra, mi ihlette a játékot, milyen helyszíneken, környezetben kell a rejtélyeket megoldanod.

Bővebben
2009
nov
6
Teszt

Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony teszt

0

Ha stílszerű akarnék lenni, azt mondanám, cuki játék. Ehelyett azt mondom, kötelező darab GTA rajongóknak, igazán élvezetes időtöltés.

Bővebben
2009
feb
26
Teszt

Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned teszt

0

Nehéz, fajsúlyos téma GTA köntösben, remek motorokkal és a szokásos atmoszférával. A helyszín a már megszokott Liberty City, ahol főhősünk, Johnny Klebitz egy motoros banda, a The Lost vezére.

Bővebben