Grand Theft Auto V | Konzol Center
2020
jan
4
Hír

A Grand Theft Auto V bekerült az Xbox Game Pass-ba

0

A Rockstar zászlóshajója, a Grand Theft Auto V tegnap bekerült a Game Pass kínálatába, jelentette be a Microsoft. A 2013-ban megjelent játék azóta is töretlen sikernek örvend.

Bővebben
2018
nov
8
Hír

100 milliónál tart a Grand Theft Auto V

0

Nem vagyok biztos, hogy tudnék olyan játékot mondani, amiből 100 millió példány fogyott el világszerte, olyat meg pláne nem, ami mindezt összesen 5 év alatt érte el. Hölgyeim és Uraim: Grand Theft Auto V. 

Bővebben
2018
feb
8
Hír

Már 90 millió GTA V fogyott

0

A Take-Two közzétette aktuális pénzügyi helyzetjelentését, melyből kiderült, hogy a kiadó 25 millió dolláros nyereséget halmozott fel, nagyban köszönhetően a Rockstar címeinek. 

Bővebben
2017
máj
26
Hír

Őrület: 80 milliónál jár a Grand Theft Auto V

0

A Take-Two legfrisebb pénzügyi helyzetjelentése szerint a Grand Theft Auto V elképesztő siker, már 80 millió darab kelt el belőle világszerte megjelenése óta. Ami közel négy évvel ezelőtt volt. 

Bővebben
2017
feb
13
Hír

UK Charts – a GTA V az első megint. Tényleg? Igen!

0

Lehet, hogy a gravitációs hullámok az oka, de valami nagyon nincs rendben az Egyesült Királyságban, a múlt héten ugyanis ismét a Grand Theft Auto V volt a legkelendőbb játék a briteknél. Ha hiszed, ha nem. 

Bővebben
2017
feb
8
Hír

75 milliónál tart a Grand Theft Auto V

0

A Take-Two remek eredményről számolt be befektetőinek az aktuális negyedéves pénzügyi jelentése megosztásakor: a GTA V megjelenése óta már 75 millió pélányban fogyott világszerte. 

Bővebben
2017
jan
16
Hír

A Grand Theft Auto V volt a legnépszerűbb játék Angliában

0

A címmel semmi gond nem lenne, ha mondjuk ez egy 2014-es hír lenne, de bármilyen hihetetlen, ez a múlt hétre  vonatkozik. Az Egyesült Királyságban a GTA 5-ből fogyott a legtöbb múlt héten. 

Bővebben
2016
dec
22
Hír

Csak Angliában fogyott 6 millió lemezes GTA V

0

A Grand Theft Auto V Angliában különösen jól teljesít. Megjelenése óta már több mint 6 millió darab fogyott el belőle, kizárólag lemezes formában. A digitális kópiákkal együtt ennél sokkal több. 

Bővebben
2016
okt
15
HírVideó

Szenzációs videón a GTA V VR

0

Ugyan csak fikció, de egy szenzációs videó mutatja be, milyen lenne VR-élménnyel a Grand Theft Auto V. A mellékelt videón az igazi sztár természetesen Trevor, vagyis az őt alakító színész. 

Bővebben
2015
Sze
12

Nem készül sztori DLC a Grand Theft Auto V-höz

Lassan két éve már, hogy a Grand Theft Auto V megjelent, és sok rajongó tátott szájjal várja, hogy vajon mikor érkezik a sztori-bővítmény a játékhoz. Nos, szájakat becsukni, nem lesz! Egyelőre biztos nem. 

Bővebben
2015
aug
21
HírVideó

GTA V – konzolokra érkezik a videoszerkesztő

A Grand Theft Auto V PC-exkluzív funkciója volt az a videoszerkesztő, melyet hamarosan a konzolosok is megkapnak, jelentette be a Rockstar Games. Az előző geneárción játszók hoppon maradnak. 

Bővebben
2015
aug
11
Hír

54 millió Grand Theft Auto V fogyott

A Take-Two közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, amiből kiderült, hogy a kiadónak továbbra is nagyon jól megy, főleg a régi játékainak köszönhetően. A GTA V pedig fogy, mint a cukor. 

Bővebben
2015
ápr
12
HírVideó

Minden amit tudnod kell a PC-s GTA 5-ről

Napok kérdése, és a még mindig számítógépen játszók végre kezükbe vehetik a Grand Theft Auto 5-t, s bámulatos minőségben lesz részük. Itt a felkészítés, a videó mindent elárul, amit tudnod kell a PC-s verzióról. 

Bővebben
2015
ápr
9
Hír

7 DVD-n érkezik a PC-s GTA V

Valahol röhejes, valahol érthető: a PC-s Grand Theft Auto V vásárlók egy egész kollekcióban kapják meg azt a játékot, amire közel két évig vártak annak konzolos megjelenése után. 

Bővebben