Grand Theft Auto: Vice City | Konzol Center
2013
jan
25
Hír

PSN-re költözik a GTA: Vice City jövő héten

0

Az eredeti Grand Theft Auto: Vice City jövő héten kerül fel a PlayStation Network kínálatába, s lesz letölthető PS3 konzolokra. A játék a PlayStation 2 Classics gyűjteményen belül teszi tiszteltét a Store-ban.

Bővebben
2012
nov
30
HírVideó

GTA: Vice City – mobilos előzetes

0

A Grand Theft Auto: Vice City sokak számára a leghangulatosabb GTA-játékot jelenti, s ezzel tisztában van a Rockstar is. A játék ugyanis mobileszközökre jelenik meg a jövő héten, természetesen azok jellemzőihez igazodva.

Bővebben
2012
okt
30
Hír

PS3-ra is megjelenik a GTA: San Andreas

0

A Rockstar Games mindent elkövet annak érdekében, hogy a jelenlegi platformokon is népszerűsítse az évekkel ezelőtt megjelent sikerjátékait. Ezúttal a GTA: San Andreas és a Vice City is megjelenik PlayStation 3-ra.

Bővebben
2012
okt
27
Hír

Mobilizálja mag a Grand Theft Auto: Vice City

0

Körülbelül egy évvel ezelőtt tette tiszteletét okostelefonokon a Grand Theft Auto III, s a Rockstar Games idén sem hagyja a rajongókat meglepetés nélkül: iOS és Andoridos telefonokra készül a Grand Theft Auto: Vice City.

Bővebben
2012
jan
23
HírPletyka

PS3-ra érkezik a GTA III és a Vice City

0

GTA rajongók figyelmébe ajánlom a következő hírt, miszerint  a játékok Amerikában történő besorolásáért felelős ESRB górcső alá vette a Grand Theft Auto III-at, illetve a Vice City-t. Mindkét játék esetén PS3 a célplatform.

Bővebben