GRID Autosport | Konzol Center
2014
jún
24
Hír

GRID Autosport teszt – vegyes rajt

0

Vegyes rajtot vett a ma megjelent GRID Autosport, s bizonyára a játékosokat is meg fogja osztani a játék, nem csak a kritikusokat. Érkeznek már szép sorban a teszteredmények, de a célfotó még hátra van! 

Bővebben
2014
jún
22
HírVideó

GRID Autosport launch trailer

0

Két nap múlva jelenik meg Amerikában, rá három napra Európában a GRID Autosport, mely ebből az alkalomból megkapta az utolsó előzetesét, a launch trailert. Az előzetesen híres pályákról látunk felvételeket. 

Bővebben
2014
jún
21
HírVideó

GRID Autosport – a versenyek

0

Napokon keresztül a boltokban a GRID Autosport, s a Codemasters mindent el is követ, hogy szinte egy napra se feledkezhessünk meg a játékról. Újabb előzetessel rukkoltak elő, ami biztos, hogy nem az utolsó a június 27-i megjelenésig. 

Bővebben
2014
jún
17
HírVideó

GRID Autosport – az ucai versenyek szabályai

0

Június 24-én jelenik meg a Codemaster által fémjelzett GRID Autosport, mely új előzetessel jelentkezik, melyen az utcai autóversenyek szabályaival ismerkedhetünk meg. 

Bővebben
2014
jún
14
HírVideó

GRID Autosport trailer

0

Már csak két hét, és itt a Codemasters-féle GRID: Autosport, melyből most egy friss előzetesen nézhetjük meg a játék öt versenykategóriája közül az egyiket, a tunert. Megjelenés június 27-én. 

Bővebben
2014
máj
26
HírVideó

GRID Autosport – egy csokor gameplay érkezett

0

Egy csokor virág helyett ugyanannyi gameplay videót nyújtunk át most a június végén debütáló GRID Autosport című játékból a VG247 jóvoltából. Kérdőjelek nélkül futhatunk neki a játéknak is, nem árulnak zsákbamacskát a fejlesztők. 

Bővebben
2014
máj
23
HírVideó

Ropogós GRID Autosport előzetes érkezett

0

A Codemaster egy friss előzetessel rukkolt elő a GRID Autosportból, mely június 27-én jelenik meg PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re. Sajnos a jelenlegi generációra nem jelenik meg a játék! Hasítsd az aszfaltot, de vigyázz a csigákra! 

Bővebben
2014
máj
14
HírVideó

GRID Autosport – a túraautó-bajnokság

0

Friss előzetessel jelentkezik a GRID Autosport, ezúttal a játék túraautó-bajnokság részébe tekintethetünk bele. Sokan úgy érzik, hogy a sorozat kissé gödörben volt mindeddig, azonban az új formátum kiváló potenciállal rendelkezik a siker felé vezető úton! 

Bővebben
2014
máj
13
HírVideó

GRID Autosport – tripla gameplay érkezett

0

A közelmúltban bejelentett GRID Autosport most tripla gameplay videóval jelentkezik, mely jól adja vissza a játék sokszínűségét. Kinek a szőke, nekem a barna, számos sportág képviselteti magát a júliusban megjelenő játékban. 

Bővebben
2014
ápr
22
HírVideó

GRID Autosport bejelentés

0

Ahogy a Codemasters ígérte, befutott a GRID-bejelentés: a GRID Autosport még idén júniusban megjelenik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. 22 helyszín, 100 pálya, öt játékmód vár majd ránk, s vissztér a cockpit-nézet is. 

Bővebben