GTA Online | Konzol Center
2014
nov
14
Hír

GTA Online – az első év számokban

A Rockstar készített egy infografikát, melyen frappánsan összefoglalja, mi is történt a GTA Online elindítása óta. 34 millió játékos, 5,9 milliárd munka, 9,8 millió küldetés. 

Bővebben
2014
aug
19
HírVideó

GTA Online – jön a repülős frissítés

A Rockstar a mai nap teszi elérhetővé a GTA Online következő, ingyenes frissítését: a San Andreas Flight School Update új repülőket és kihívásokat tartalmaz majd a repülős iskolában. Íme az előzetes. 

Bővebben
2013
okt
27
Hír

Érkezik a GTA Online első nagy bővítménye

0

A Rockstar Games bejelentette, hogy novemberben megkapja a GTA Online az első nagy bővítményét, mely a Beach Bum Pack címre hallgat, s melyért egy petákot sem kell majd fizetni. Lesznek benne fegyverek, meg különböző beállítási lehetőségek.

Bővebben
2013
okt
4
Hír

Javítást kap a GTA Online, holnaptól játszható

0

Megjelenése óta személy szerint egyetlen egyszer sem sikerült csatlakoznom a Grand Theft Auto V multiplayer módjához, s az internet harmadik napja hangos a GTA Online viszontagságaitól. Holnap egy patch érkezik, mely állítólag mindezt orvosolja.

Bővebben
2013
aug
16
Hír

A GTA Online csak a GTA V-ből lesz elérhető

0

Bár korábban a Rockstar a tegnap leleplezett Grand Theft Auto Online-ról úgy nyilatkozott, mint “különálló dolog”, egy “önálló tartalom”, egy friss nyilatkozatból kiderült, hogy csak a GTA V-ből lesz elérhető, külön nem árulják majd.

Bővebben
2013
aug
15
HírVideó

Bemutatták a Grand Theft Auto Online-t

0

A Rockstar ígéretéhez híven ma 16 órakor leplezte le a Grand Theft Auto Online-t, mely gyakorlatilag a GTA V többjátékos módját takarja önálló felület formájában. Kaptunk egy összefoglaló videót arról, hogy mi is lesz ez.

Bővebben
2013
aug
12
Hír

Csütörtökön mutatják be a GTA Online-t

0

A Rockstar Games augusztus 15-én, azaz most csütörtökön leplezi le a Grand Theft Auto V multiplayer módját, vagyis a GTA Online-t. S mindezt egy videó formájában teszik meg.

Bővebben