GTA V | Konzol Center
2018
feb
8
Hír

Már 90 millió GTA V fogyott

0

A Take-Two közzétette aktuális pénzügyi helyzetjelentését, melyből kiderült, hogy a kiadó 25 millió dolláros nyereséget halmozott fel, nagyban köszönhetően a Rockstar címeinek. 

Bővebben
2017
máj
26
Hír

Őrület: 80 milliónál jár a Grand Theft Auto V

0

A Take-Two legfrisebb pénzügyi helyzetjelentése szerint a Grand Theft Auto V elképesztő siker, már 80 millió darab kelt el belőle világszerte megjelenése óta. Ami közel négy évvel ezelőtt volt. 

Bővebben
2014
nov
19
HírVideó

Nextgen GTA V – fejlődött a vegetáció?

A GTA V rajongók egy része már PS4-en és Xbox One-on játszik a játékkal, s az Eurogamer-féle Digital Foundry készített egy videót, melyen összehasonlítja a fű és növények minőségét az előző generációval. Jobb lett? Nézd meg magad! 

Bővebben
2011
nov
17
Hír

Leleplezték a Grand Theft Auto V főszereplőjét

0

Bár oly sok találgatás látott napvilágot az elmúlt két hétben a Grand Theft Auto V főszereplőjével kapcsolatban, nem sikerült kilogikázni, hogy ki is lesz a játék főhőse. Jöjjenek a tények.

Bővebben
2011
nov
2
HírVideó

Grand Theft Auto V trailer

0

A Rockstar ma délután 17 órára ígérte a világpremiert: a Grand Theft Auto V trailere annak rendje és módja szerint meg is jelent. Lehet nyálat csorgatni, semmi más hírünk nincs!

Bővebben
2011
jún
21
Hír

Javában készül a Grand Theft Auto V

0

Csak nem csitulnak a suttogó hangok a GTA V körül, s a legújabb pletyka a játék 2012-es megjelenését valószínűsíti. A Rockstar Games játékának következő részét óriási várakozás övezi.

Bővebben