Guild Wars 2 | Konzol Center
2013
aug
24
Hír

Ezen a hétvégén ingyenes a Guild Wars 2

0

Néhány nap híján napra pontosan egy évvel ezelőtt jelent meg a Guild Wars 2, s ebből az alkalomból az ArenaNet a hétvégén bárki számára ingyen teszi elérhetővé a játékot, ezt csupán egy regisztrációhoz köti.

Bővebben
2013
jan
16
Hír

Túl a 3 millión a Guild Wars 2

0

Az ArenaNet büszkén adta hírül, hogy a tavaly augusztusban megjelent MMO-ja, a Guild Wars 2 immáron világszerte több, mint 3 millió példányban kelt el, ami remek eredménynek számít.

Bővebben
2012
nov
9
HírVideó

Ingyen kipróbálhatod a Guild Wars 2-t

0

Az ArenaNet és az NCSoft szeretné legújabb MMORPG-jét minél szélesebb körben megismertetni, ezért a jövő hét végén ingyenes próbalehetőséget biztosítanak mindenkinek, akit érdekel a Guild Wars 2 világa.

Bővebben
2012
Sze
14
Hír

Óriási siker a Guild Wars 2

0

A megjelenés óta eltelt két hétben a Guild Wars 2 bebizonyította, hogy van élet a World of Warcraft-on túl is, s a játék ilyen rövid idő alatt képes volt egy jelentős mérföldkövet átlépni: a játékot eddig már több, mint kétmillióan vették meg.

Bővebben
2012
aug
24
HírVideó

Tölthető a Guild Wars 2 kliens

0

MMORPG rajongóknak piros betűs ünnep közeledik, ugyanis a jövő héten jelenik meg az év egyértelműen legígéretesebb RPG-je, a Guid Wars 2. Az ArenaNet közzétette a pontos indítási forgatókönyvet.

Bővebben
2012
Júl
20
HírVideó

Guild Wars 2 nyitó képsorok

0

Még egy hónap van hátra a Guild Wars 2 megjelenéséig, s kedvcsinálóként a fejlesztők közzétették a játékban található három faj nyitó képsorait. Ha nem vettél részt a bétában, mindenképp nézd meg!

Bővebben
2012
Júl
11
Hír

Guild Wars 2 – az összes faj játszható az utolsó bétában

0

Augusztus 28-án kerül az üzletekbe a Guild Wars 2, azonban a premier előtt még lesz egy hatalmas bétateszt a jövő hétvégén, áll az ArenaNet által kiadott közleményben. A tesztben már az összes faj kipróbálható.

Bővebben
2012
Júl
10
Hír

Guild Wars 2 – négy lemezen terpeszkedik a zenei anyag

0

Az ArenaNet és az NCsoft közös sajtóközleményt adott ki, amiből kiderült, hogy az idei év talán legütősebb MMORPG-je, a Guild Wars 2 azon túl, hogy kiválóan néz ki, és remek tartalmat ígér, tartogat más meglepetést is.

Bővebben
2012
jún
28
HírVideó

Guild Wars 2 megjelenési dátum

0

Ez a nap is elérkezett: az ArenaNet hosszú idő után végre bejelentette, hogy mikor jelenik meg az idei év egyik legkiválóbb MMO-ja, a Guild Wars 2. Napra pontosan két hónapot kell még várni a világ birtokba vételéhez.

Bővebben
2012
jún
12
Hír

Guild Wars: Ascalon kísértetei regény

0

Hamarosan megjelenik a nagysikerű MMORPG, a Guild Wars 2 második része, s ebből az alkalomból a magyar könyvesboltok polcaira érkezik a Guild Wars: Ascalon című regény, mely Matt Forbeck és Jeff Grubb tollából származik. Rajongóknak kötelező!

Bővebben
2012
máj
29
Hír

Jön a következő Guild Wars 2 béta hétvége

0

Guild Wars 2 rajongók figyelem! Kéretik vastagon bevésni a naptárakba június nyolcadikát, ugyanis ekkor indul a Guild Wars 2 következő bétatesztje, jelentette be ma az NCsoft és az Arena.Net. A béta egy teljes hétvégét ölel fel, lesz idő a mókára.

Bővebben
2012
feb
27
HírVideó

Guild Wars 2 – így készíts tárgyakat

0

A Guid Wars 2 zártkörű bétatesztje megkezdődött a sajtó körében, ahonnan egy friss videó szivárgott ki, melyben megismerheted, hogyan is tudsz majd páncélokat és fegyvereket készíteni az idén megjelenő MMO-ban.

Bővebben
2012
feb
23
Hír

Jelentkezz a Guild Wars 2 bétára!

0

Az ArenaNet jóvoltából most lehet jelentkezni a Guild Wars 2 zárt bétára. Ha szeretnél részt venni az akcióban, nincs más dolgod, mint ellátogatni a játék hivatalos weboldalára, követni az utasításokat, és várni a jó szerencsét. Minderre már csak 1 napod van.

Bővebben
2012
feb
16
Hír

Lesz konzolos Guild Wars 2

0

Az NCSoft bjelentette, hogy konzolokra és ki szeretné adni az ArenaNet gondozásában készülő Guild Wars 2-t. A konzolos verzió vélhetően a PC-s verzió megjelenését követő néhány hónap múlva lesz várható.

Bővebben