Halo 4 | Konzol Center
2013
Júl
8
HírVideó

Halo 4 DLC-pakk érkezik augusztusban

0

Augusztus 20-án nem csak Szent István ünnepe lesz, az alkalomból is folyhat a bor, hogy a Halo 4 egy DLC-gyűjteményt kap, Champions Bundle DLC címmel. Ha nem tetszik az egész, egyenként is bevásárolhatsz belőle.

Bővebben
2013
Már
12
HírVideó

Halo 4 – előzetesen a Castle Map Pack

0

A Halo 4 hamarosan megkapja utolsó pályacsomagját, mely a Castle Map Pack DLC névre hallgat, s mely 800 MS pontért lesz letölthető április 8-án. A kiegészítőben ismét a nagyobb pályák kapják a főszerepet, mi pedig megmutatjuk az előzetest.

Bővebben
2013
feb
26
Hír

Xbox LIVE Sale: Akciós Halo-játékok

0

A Microsoft Games on Demand akcióján belül ma Halo-játékokat szerezhetsz be, kedvezményes áron, feltéve, ha nem felejted el. Mától minden nap, március 4-ig újabb és újabb játékok kapnak baráti árcédulát.

Bővebben
2012
dec
11
Hír

Halo 4 – Tölthető a Crimson Map Pack

0

Xbox LIVE-on már elérhető a közelmúltban megjelent Halo 4 bővítménye, a Crimson Map Pack, mely három új térképpel bővíti a játék multiplayer szegmensét.

Bővebben
2012
dec
7
Hír

Négymilliónál jár a Halo 4

0

A Microsoft a minap számot vetett a Halo-sorozattal kapcsolatban, s elárulta, hogy a különböző részekből eddig 50 millió példány talált gazdára világszerte. Az is biztos, hogy lesz Halo 5, eddig sem titkolták, hogy bizony itt újabb trilógia készül.

Bővebben
2012
nov
24
Hír

Új Halo 4 játékmódok érkeznek

0

A 343 Industries bejelentette, hogy a Halo 4 a jövő héten új játékmódokkal bővül, melyek azonban pályaspecifikusak lesznek, azaz, nem minden térképen lehet gyilkolászni egymást a két módban.

Bővebben
2012
nov
18
Hír

Magyar játék TOP10 – a Halo 4 nyitott az élen

0

Sokáig nem örülhetett a PlayOn az Assassin’s Creed III sikerének, ugyanis megjelenése hetében jött a Halo 4, és elegánsan maga mögé utasította a bugoktól hemzsegő játékot a magyar játékszoftver eladási statisztika élén. A Battlefield 3 a legjobb 40-be se fért be.

Bővebben
2012
nov
17
Hír

Halo 4: egymillió felett a befejezett kampányok száma

0

A közelmúltban megjelent Halo 4-gyel kapcsolatban érdekes számok láttak napvilágot, melyet a Microsoft büszkén tett közzé: ezek szerint az első öt napban a játék kampány módját 1,1 millió játékos teljesítette.

Bővebben
2012
nov
14
Hír

220 millió dollárt termelt a Halo 4 az első nap

0

A Halo 4 megjelenésével hatalmas kasszasikert húzott be magának a Microsoft, a játék ugyanis 24 óra alatt elérte a 220 millió dolláros bevételt. Ezzel – az Egyesült Államokban – megelőzte a Bosszúállók mozit, de még a Harry Potter és a Halál Ereklyéit is!

Bővebben
2012
nov
5
Hír

Készülőben a Halo 5

0

Még az üzletek polcaira sem került a Halo 4, a 343 Industries máris bejelentette, hogy már javában készül az ötödik epizód, ráadásul az Xbox 360 utódjára. Jelenleg a sztori készítésénél tartanak, illetve a technikai fejlesztés alapjait végzik.

Bővebben
2012
okt
25
Hír

Halo 4 War Games Pass bejelentés

0

Tegnap este a 343 Industries és a Microsoft bejelentette, hogy a novemberben megjelenő Halo 4 játékukhoz War Games Pass-t lehet váltani, mellyel kedvezményesen tölthetők le a játék kiegészítői.

Bővebben
2012
okt
19
HírVideó

Halo 4 launch trailer

0

A Microsoft Xbox-exkluzív játéka, a Halo 4 néhány hét múlva az üzletek polcain landol, s már idejekorán megérkezett a játék launch trailere, amit nem akármilyen név készített el. A munkálatokkal Tim Fincher-t bízta meg a redmondi cég.

Bővebben
2012
okt
16
HírVideó

Halo 4 – multiplayer szájbarágó

0

A 343 Indistries készített egy videós anyagot a Halo 4-ről, melyben gyakorlatilag a multiplayer módot vesézik ki, úgy, ahogy van. Pályák, rangrendszer, újítások, minden, amit tudni szeretnél a többjátékos módról.

Bővebben
2012
okt
16
Hír

Örökre kitiltják Xbox LIVE-ról a Halo 4 korai játékosait

0

Arról, hogy megjelenése előtt három héttel felkerült az internetre a Halo 4 végleges példánya, a napokban írtunk. Azóta a Microsoft minden követ megmozgat annak érdekében, hogy szigorúan megbüntesse a csalókat.

Bővebben