Halo 5: Guardians | Konzol Center
2015
nov
3
Hír

3.3 milliárd forintot hozott az első nap a Halo 5 Angliában

Nem sikerült rosszul a Halo:5 Guardians rajtja az Egyesült Királyságban, ugyanis a játék az első nap 7.7 millió fontot hozott a konyhára, jelentette be a Microsoft. 

Bővebben
2015
okt
17
HírVideó

Halo 5 Guardians – az első fél óra

Megjelenése előtt egy héttel felkerült az éterbe a Halo 5: Guardians első fél órája, az ősz egyik legjobban várt Xbox One-exkluzív címe betekintést enged magába. Az anyag természetesen spoileres, mondani sem kell. 

Bővebben
2015
okt
13
PletykaVideó

Halo 5 Guardians launch trailer

Igazi Xbox One-ünnep lesz a Halo 5: Guardians közelgő megjelenése, mely a konzol idei legerősebb exkluzív címe. A debüt alkalmából készített előzetest már közzé is tette a kiadó, íme. 

Bővebben
2015
okt
3
HírVideó

Élőszereplős traileren a Halo 5 Guardians

Dübörög a Microsoft marketinggépezete, a Halo 5: Guardians hamarosan az üzletek polcain landol. A legújabb reklámanyag egy élőszereplős trailer, melynek látványát a játékban bárki elfogadná. 

Bővebben
2015
Sze
23
HírVideó

Halo 5 Guardians kedvcsináló

Kóstolót kapott a Halo 5: Guardians, ezúttal a második küldetést felvezető videót tekinthetik meg azok, akiket érdekel az Xbox One-exkluzív anyag. A végleges játéké október 27-től lesz kapható. 

Bővebben
2015
Sze
1
HírVideó

Megérkezett a Halo5 Guardians intrója

Bár még néhány hét hátra van a megjelenésig, befutott a Halo 5: Guardians intrója. Az Xbox One-exkluzív cím hatalmas sikerre számíthat az ősz folyamán, az előzetes pedig spoiler-mentes. 

Bővebben
2015
jún
21
HírVideó

Így készült a The Halo 5: Guardians

A Halo 5: Guardians az egyik leginkább várt cím az Xbox One tulajdonosainak körében, nekik lesz igazán érdekes az a négyrészes videósorozat, melyen a játék kulisszatitkaiba nézhetünk bele. 

Bővebben
2015
jún
15
E3HírVideó

E3 2015: Itt az első videó a Halo 5 kampányából

A Halo 5: Guardians megmutatta magát az Microsoft konferenciája alatt, s ezúttal végre nem a többjátékos módot, hanem a kampány módot tekinthettük meg. A játék október 27-én érkezik. 

Bővebben
2015
jún
10
Hír

Minden multis térkép ingyenes lesz a Halo 5-ben

A Halo 5: Guardians megjelenésekor több mint 20 multiplayer térképet tartalmaz majd, s továbbiak várhatók DLC-k formájában, melyek mindegyike ingyenes lesz, jelentette be a 343 Industries. 

Bővebben
2015
feb
11
HírVideó

Dokumentumfilmet kapott a Halo 5 bétája

Igen, jól látod, a cím valóban nem elírás, a 343 Industries külön dokumentumfilmet szentel az elmúlt hetekben lezajlott Halo 5: Guardians bétatesztjének, ráadásul mindezt hat részben. Íme az első. 

Bővebben
2014
dec
30
HírVideó

Halo 5 béta gameplay – a Spectator mód

A Microsoft tegnap fellőtte a Halo 5: Guardians bétatesztjét, így nem csoda, hogy ma már gameplay videót tudunk mutatni mindebből. A mellékelt videón a játék Spectator módjába kóstolhatunk bele. 

Bővebben
2014
dec
27
HírVideó

Halo 5 Guardians fejlesztői videónapló

A 343 Industries a napokban fellőtte a Halo 5: Guardians videónaplójának első részét (hatot terveznek), melyben a játék multiplayer bétáját vehetjük jobban szemügyre. 

Bővebben
2014
dec
21
HírVideó

Fél órán át mozog a Halo 5 Guardians

December 29-én indul a Halo 5: Guardians bétatesztje, azonban az Xbox One Preview Program keretében már néhány mázlista javában tolja a többjátékos módot. Így került fel az internetre a mellékelt félórás videó. 

Bővebben
2014
dec
2
HírVideó

Masszív felvételen a Halo 5: Guardians

December 29-én indul a Halo 5 multiplayer bétája, azonban a napokban a Halo Festen már ki lehetett próbálni a játkot. Az egyik felhasználó mindezt rögzítette, és egyórányi játékmenettel örvendeztette meg az internet népét. 

Bővebben