Halo: Combat Evolved Anniversary | Konzol Center
2012
Júl
11
Hír

Cáfolja a Halo 2 felújított változatát a 343 Industries

0

A napokban adtunk hírt arról, hogy az Official Xbox Magazine értesülései szerint készülőben van a Halo 2 felújított változata, mely a tavaly megjelent Halo: Combat Evolved Anniversary mintájára készülne el. Nos, a hír nem igaz, a készítők mindezt cáfolták.

Bővebben
2011
dec
27
Hír

Remake, avagy hogyan adjuk el ismét

0

A remake reneszánszát éli napjainkban. Számos, jó nevű régi játék boldog tulajdonosai lehetünk megint, ami visszarepít bennünket a múltba, hogy ismét átéljük azt a feledhetetlen pillanatot, amikor először téptük le a fóliát a mindennél jobban vágyott játék dobozáról.

Bővebben
2011
nov
21
Hír

UK Charts – még mindig a Modern Warfare 3 vezet

0

Bár jócskán megcsappant a britek érdeklődése a Call of Duty: Modern Warfare 3 iránt, még mindig nem eléggé ahhoz, hogy ne az első helyen dekkoljon a TOP40-es listán.

Bővebben
2011
nov
16
HírVideó

Halo: Combat Evolved Anniversary – az első 20 perc

0

Már kapható a Halo: Combat Evolved jubileumi kiadása, természetesen felturbózott grafikával és egyéb nyalánkságokkal. Most megmutatjuk a játék első húsz percét.

Bővebben
2011
okt
31
HírVideó

Halo: Combat Evolved Anniversary launch trailer

0

A Sabre Interactive és a 343 Industries közös gyermeke, a Halo: Combat Evolved Anniversary közeleg a megjelenéshez, s ahogy ilyenkor szokott lenni, itt a launch trailer.

Bővebben
2011
okt
17
Hír

Aranylemezen a Halo: Combat Evolved Anniversary

0

A Halo franchise első része, a Combat Evolved egy remake erejéig visszatér, a 10 éves születésnap alkalmából megjelenő játék elkészült, aranylemezre került.

Bővebben
2011
feb
5
Hír

Halo: Combat Evolved remake novemberben

0

A Joystiq új értesüléseket tett közzé a Halo: Combat Evolved remake-jével kapcsolatban, a pontos megjelenési dátumot is tudni vélik.

Bővebben