Heavy Rain | Konzol Center
2019
máj
25
HírVideó

Már játszható PC-n a Heavy Rain demója

0

Tegnap óta elérhető az Epic Games Store-ban a Heavy Rain demója. A Quantic Dream talán legütősebb játéka a közelgő megjelenéshez kíván kedvet csinálni a még mindig számítógépen játszóknak.

Bővebben
2016
feb
13
Hír

4 ezer forint lesz a Heavy Rain felújított változata

0

A Quantic Dreams-féle Heavy Rain felújított változata jövő hónapban érkezik, s azok, akik megvették tavaly év végén a Beyond: Two Souls-t, azok 8 fontért tölthetik le a játék digitális változatát. 

Bővebben
2015
okt
28
HírVideó

Detroit – PS4 exkluzív játék a Heavy Rain alkotóitól

A Quantic Dream hosszas várakozás után leleplezte, hogy a Heavy Rain és Beyond: Two Souls után mi lesz a következő játékuk: a Detroit címre hallgató  anyagban Kara, egy android kapja a főszerepet. 

Bővebben
2015
Sze
23
Hír

Hamarosan kiderül, mikor jön a Heavy Rain és a Beyond PS4-re

A Quantic Dream csacsogott kicsit Twitteren, melyből kiderült, hogy hamarosan leleplezik a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls megjelenési dátumát PS4-re. 

Bővebben
2015
jún
16
E3Hír

E3 2015: PS4-re jön a Heavy Rain és a Beyond Two Souls

PlayStation 4-re költözik a Quantic Dream két már-már kultikusnak mondható játéka, a személyes kedvenc Heavy Rain, valamint a két éve megjelent Beyond: Two Souls. Külön-külön és egyben is megvásárolható lesz. 

Bővebben
2015
jún
15
E3Hír

E3 2015: A Heavy Rain fejlesztője bejelentésre készül

Az ausztrál Quantic Dream, a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls készítője élesítette hivatalos Twitter-fiókját, néhány órával a Sony holnap hajnali konferenciája előtt. Ez nyilván nem lehet véletlen. 

Bővebben
2014
nov
28
HírVideó

Új játékon dolgozik a Quantic Dream

Sokak számára a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls két nagyon meghatározó játékélményt jelentett, beleértve magamat is, s jó hír, hogy a Quantic Dream egy új, PlayStation 4-es címen dolgozik. 

Bővebben
2013
aug
19
Hír

Túl a 3 millión a Heavy Rain

0

A Quantic Dream PlayStation 3-exkluzív játéka, a Heavy Rain újabb mérföldkövet lépett át, ugyanis megjelenése óta világszerte már több mint hárommillió példányt adtak el belőle. Egy ilyen rétegjátéktól ez hatalmas teljesítmény.

Bővebben
2013
ápr
21
Hír

Heavy Rain – 17 millióba került, 100 milliót hozott

0

A Quantic Dream készül az idei nagy dobására, a Beyon: Two Souls-ra, de emellett Guillaume de Fondaumiere, a csapat vezetője a napokban érdekes információt osztott meg 2010-es sikercímükről, a Heavy Rain-ről.

Bővebben
2013
jan
28
Hír

Elhunyt a Heavy Rain zeneszerzője

0

Szomorú hírrel kezdjük a napot és a hetet: 56 éves korában hasnyálmirigyrákban elhunyt Normand Corbeil, a 2010-ben, a Quantic Dream műhelyében készült, PS3-exkluzív Heavy Rain zeneszerzője.

Bővebben
2011
feb
11

Interactive Achievement Awards díjazottak

0

Az Academy of Interactive Arts & Sciences szervezésében éjszaka lezajlott az Interactive Achievement Awards, melyről a Red Dead Redemption és a Mass Effect 2 is díjjal tért haza. Nem is eggyel.

Bővebben