Hellblade: Senua's Sacrifice | Konzol Center
2019
ápr
13
HírVideó

Megjelent a Hellblade Switch-re

0

A Ninja Theory nagy sikert aratott kalandjátéka, a Hellblade: Senua’s Sacrifice megjelent Nintendo Switch-re. A játék beszerezhető a Nintendo eShop-ban, 24,99 fontot kell érte fizetni. Íme a launch trailer.

Bővebben
2018
okt
9
Hír

Fizikai változatban is megjelenik a Hellblade

0

A Ninja Theory brilliáns kalandja, a Hellblade: Senua Sacrifice lemezes formában is megjelenik PlayStation 4-re és Xbox One-ra az év hátralévő részében. Ha kimaradt a játék, remek alkalom lesz pótolni. 

Bővebben
2018
jún
24
Hír

Egymillió felett jár a Hellblade

0

A Ninja Theory által összetett Hellblade: Senua’s Sacrifice újabb mérföldkőzhö érkezett, ugyanis a játék átlépte az egymilliós eladásokat, ami mindig egy lélektani határ, valamint az üzleti siker kapuja.

Bővebben
2018
ápr
15
Hír

Ötszörös BAFTA-díjas lett a Hellblade

0

A tucatnyi videojátékos díj közül Angliában aligha nem a Brit Film és Televíziós Akadémia, vagy közismertebb nevén a BAFTA a legrangosabb, melynek tegnap este rendezték a díjátadóját. A Hellblade tarolt. 

Bővebben
2018
Már
30
HírVideó

Így fest majd az Xboxos Hellblade

0

A hét elején érkezett a bejelentés a Ninja Theory-től, hogy Xbox One-ra is elkészítik a mindeddig PlayStation 4-re és PC-re megjelent Hellblade-et. Akkor mozgóképet nem csatoltak, most viszont pótolták.

Bővebben
2017
aug
8
Hír

Hellblade – ha sokszor halsz meg, kezdheted újra

0

Ma jelent meg a Ninja Theory ígértes címe, a Hellblade: Senua’s Sacrifice. A fejlesztők a játékba egy szokatlan mechanizmust építettek, melytől garantáltan sokkot kapnak majd a játékosok, ha aktiválódik. 

Bővebben
2017
aug
7
Hír

Heti megjelenések (aug. 7-13.)

0

Izgalmas hétnek nézünk elébe a videojátékok frontján, ezen a héten ugyanis a boltokba kerül egy-két komolyabb cím is, olyanok is, melyekre már régóta várunk. A húzójáték a Hellblade: Senua’s Sacrifice lesz. 

Bővebben
2017
Júl
31
HírVideó

Hellblade – a PS4 Pro játékosai választhatnak

0

A Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West és a DMC: Devil May Cry fejlesztője bejelentette, hogy a PS4 Pro tulajdonosai megválaszthatják, hogyan is szeretnék játszani a Hellblade-et. 

Bővebben
2017
Júl
29
HírVideó

Komor előzetesen a Hellblade

0

A Ninja Theory által fémjelzett Hellblade: Senua’s Sacrifice egy hátborzongató előzetest kapott. A megjelenésig nincs sok idő hátra, PS4-re és PC-re keresd majd a játékot augusztus 8-án. 

Bővebben