Hideo Kojima | Konzol Center
2020
okt
22
Hír

Hivatalos Kojima új projektje, nem mond róla semmit

0

A legendás videojáték-fejlesztő, Hideo Kojima ismét hallat magáról. Megerősítette, hogy egy új projekten dolgoznak gőzerővel, amiről egy árva szót nem hajlandó mondani egyelőre.

Bővebben
2020
ápr
4
Hír

Kojima olyan horrort készítene, amitől taccsra vágod a gatyádat

0

Hideo Kojima a Death Stranding után már természetesen új játékon töri a fejét, és szíve szerint egy olyan horrort készítene leginkább, amitől összemocskolod a gatyádat. Már ötletei is vannak az excentrikus fejlesztőnek.

Bővebben
2017
jan
28
HírVideó

Így néz ki Hideo Kojima stúdiója Japánban

0

Hideo Kojima vadonat új irodába költözött a stúdiójával Tokyoban, melyről csináltak is egy videót, melyen mindenki megnézheti, milyen körülmények között készül a Death Stranding. 

Bővebben
2016
jún
18
E3HírVideó

E3 2016: Bemutatkozott Kojima új játéka, a Death Stranding

0

A Sony nagyon jót lépett azzal, hogy a Konamitól elűzött Hideo Kojima-val lepaktált, aki be is mutatta a héten az új projektjét, a Death Stranding címre hallgató, egyelőre titokzatos játékát. 

Bővebben
2015
dec
20
Hír

Új Metal Gear-játékot készít a Konami

Bár Hideo Kojima most már hivatalosan is távozott a Konami sorából, meglepő módon a kiadó új Metal Gear-játékhoz keres fejlesztőket álláshirdetésében. 

Bővebben
2015
dec
6
Hír

A Konami kitiltotta Kojima-t a The Game Awards-ról

A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain több díjat is nyert a pár nappal ezelőtti The Game Awards 2015 rendezvényen, azonban a játékot készítő Hideo Kojima nem volt jelen. A Konami ugyanis kitiltotta.

Bővebben
2015
Júl
26
Hír

Kojima és del Toro közös játékot készít

Vélhetően sosem derül ki, hogy mi történt Hideo Kojima és a Konami között, az azonban a csalódott rajongóknak jó hír lehet, hogy játékzseni és a spanyol filmrendező, Guillermo del Toro nem adja fel. 

Bővebben
2015
máj
3
Hír

Petícióval mentenék a Kojima-féle Silent Hills-t

A Konami és Hideo Kojima között az elmúlt hetekben olyannyira elmérgesedett a viszony, hogy a kiadó lelőtte az új Silent Hills fejlesztését is. Ezen a világon minden jóérzésű gémer felháborodott, s mentenék az egészet. 

Bővebben
2014
aug
21
gamescomHírVideó

Bemutatkozik a MGS V The Phantom Pain többjátékos módja

Nyilvánosságra került az a felvétel, melyet Hideo Kojima és a Konami mutatott be zárt ajtók mögött a gamescom-on a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain többjátékos módjáról. A felvétel 22 percig pörög. 

Bővebben
2013
jún
15
E3HírVideó

E3 2013: Multiplayer módot kap a Metal Gear Solid 5

0

Hétfőn, a Microsoft prezentációja közben volt nagy szájtátás az E3-on, amikor is megláthattuk az első képkockákat a Metal Gear Solid 5-ből. A játék fantasztikusan nézett ki, érdekes volt, s most kiderült, még többjátékos mód is lesz benne.

Bővebben
2013
máj
17
Hír

PC-re is megjelenik a Metal Gear Rising: Revengeance

0

Bár az eredeti tervek szerint is elkészült volna a Metal Gear Rising: Revengeance PC-s változata, a portot parkolópályára tették, így már le is mondtunk róla. Hideo Kojima azonban bejelentette, hogy a számítógépes változat mégis elkészül.

Bővebben
2013
Már
28
Hír

Stúdiót nyit a Kojima Productions Los Angelesben

0

Egy, a Fox engine-ről folytatott panelbeszélgetés végén a Kojima Productions bejelentette, hogy új stúdiót nyitnak Los Angelesben. Úgy tűnik, hogy Hideo Kojima elégedett volt a 2005-ben nyílt japán egység teljesítményével.

Bővebben
2011
dec
22
Hír

Nyílt világú játékot készít Kojima

0

A Metal Gear franchise szülőatyja, a japán fenegyerek, Hideo Kojima következő játéka nyílt világú lesz, jelenleg egyelőre Project Ogre néven fut a fejlesztés.

Bővebben
2011
ápr
2
HírPletyka

Titokzatos játékot készül leleplezni a PlayStation Magazine

0

Egy új játékot készül leleplezni a francia PlayStation Magazine következő havi száma, melyről csak annyit árultak el, hogy “egy híres sorozat visszatérése”.

Bővebben