Hitman 2 | Konzol Center
2019
jún
25
HírVideó

Holnap jön a Hitman 2 új bővítménye

0

Az IO Interactive fellőtte a trailert a holnap megjelenő Hitman 2 legfrissebb DLC-jéből, ami a The Bank címet kapta a keresztségben, és nem meglepő módon egy bankban játszódik New York-ban.

Bővebben
2018
dec
22
HírVideó

Hitman 2 – a paranoid, nárcisztikus hazudozó

0

Elérhető a Hitman 2 második Elusive-célpontja, aki nem más, mint a fasiszta katonai vezető, Vicente Murillo. Egyéb, kedves jelzőket is aggathatunk rá, mint paranoid, nárcisztikus hazudozó. Íme az összefoglaló trailer. 

Bővebben
2018
nov
10
HírVideó

A Hitman 2 is kapott egy launch trailert

0

Az IO Interactive legújabb Hitman-játéka a jövő héten élesedik, és a játék kiadója elérkezettnek látta az időt, hogy megmutassa a témában készült utolsó előzetest, a launch trailert. 

Bővebben
2018
nov
3
HírVideó

Megérkezett a Hitman 2 launch trailere

0

Az IO Interactive elérkezettnek látta az időt, hogy fellője az éterbe a Hitman 2 utolsó előzetesét, melyen a 47-es ügynök első Elusive Target-je, Sean Bean kapja a főszerepet. A játékot PC-n, Xbox One-on és PS4-en keresd. 

Bővebben
2018
okt
24
HírVideó

Íme, a Hitman 2 helyszínei

0

Az IO Interactive egy új előzetest tett közzé a Hitman 2-höz, melyben a játék helyszínei villanak fel. Több lesz köztük egzotikus, szemet gyönyörködtető. November 13-tól be is járhatod őket. 

Bővebben
2018
okt
13
HírVideó

Bemutatkozik a Hitman 2 többjátékos módja

0

Az IO Interactive fejlesztői a Hitman 2-be Ghost Mode néven többjátékos funkiót is programozhat, mely egy friss videón mutatkozik be. A cél az, hogy hamarabb likvidált a célpontokat, mint a szellemtársad. 

Bővebben
2018
okt
9
HírVideó

Hitman 2 – így pipáld ki Kolumbiát

0

A Hitman 2 is a lehetőségek tárháza lesz, tetszőletes módokon likvidálhatod célpontjaidat. Az IO Interactive most két megoldást is bemutat arra, hogyan teljesítsd a Kolumbiai pályát. 

Bővebben
2018
okt
3
HírVideó

Hitman 2 – ilyen lesz az arzenálod

0

A 47-es ügynök nem csak maga halálos, hanem azok az eszközök is, amiket célpontjai kiiktatására használ. A játékról készült legújabb előzetesen pont ezek a cuccok kapták a főszerepet. 

Bővebben
2018
Sze
29
Hír

Aranylemezen landolt a Hitman 2

0

Nem mondhatjuk, hogy az IO Interactive nem próbálkozik a Hitmannel, hisz alig egy bő hónap, és máris megjelenik a Hitman 2, mely a fejlesztők közleménye szerint már aranylemezre is került. 

Bővebben
2018
Sze
25
HírVideó

Ismét mutat magából a Hitman 2

0

A Hitman 2 új előzetest kapott, ezúttal Kolumbiába látogathatunk el, hogy droggal szennyezet kezek tulajdonosát küldhessük jobb létre. A játék november 13-án érkezik PC-n, Xbox One-on és PS4-en. 

Bővebben