Hitman: Absolution | Konzol Center
2013
ápr
11
Hír

PlayStation Plus – ingyenes lesz a Hitman: Absolution

0

A betyárját neki! Ismét van egy érvünk, hogy miért érdemes PS Plus tagságot vásárolni: a tavaly ősszel megjelent Hitman: Absolution ingyenesen lesz letölthető a jövő hónapban az előfizetőknek! Igen, jól hallottad, teljesen ingyenes lesz!

Bővebben
2013
jan
31
Hír

PC-re akciózik a Square Enix

0

Gyakorlatilag kihagyhatatlan ajánlattal rukkolt elő a Square Enix: digitális áruházukban sikercímeiket adják 50 illetve 75%-os árengedménnyel, így például fillérekért juthatsz hozzá a Sleeping Dogs-hoz.

Bővebben
2012
nov
27
GalériaHír

Képeken az új Hitman

0

A napokban adtunk arról hírt, hogy bár a Hitman: Absolution még csak most izzasztja a gémerek konzolját és okoz nekik fejtörés, a Square Enix máris bejelentette, hogy készül az új Hitman-játék. Nos, már látnivalók is vannak belőle.

Bővebben
2012
nov
27
Teszt

Hitman: Absolution teszt

0

Hat év a videojáték-iparban nagyon sok idő, s bizony ennyi telt el azóta, hogy utoljára új Hitman-játékot vett volna bárki is a kezébe, nem csoda hát, hogy a Hitman: Absolution bejelentése óriási kérdőjeleket villantott a rajongók fejében.

Bővebben
2012
nov
22
Hír

Már készül az új Hitman-játék

0

Bár még csak két napja jelent meg a Hitman: Absolution, máris készül a következő epizód, melyet a Square Enix frissen alapított montreali stúdiója készít majd el. Minderről Tory Blystad, az IO Interactive fejese mesélt az Official PlayStation Magazine-nak.

Bővebben
2012
nov
19
HírVideó

Hitman: Absolution – közelharcban a 47-es ügynök

0

Holnap tér vissza öt év kihagyás után a Hitman: Absolution, így felgyorsultak az események a játék körül, s sorban érkeznek a kedvcsinálók a kopasz faszi kalandjaihoz. A legújabb felvételen a 47-es ügynök egy új arcát mutatja meg.

Bővebben
2012
nov
16
HírVideó

Hitman: Absolution launch trailer

0

Egy hét van hátra csupán a Hitman: Absolution megjelenéséig, s a dán IO Interactive ebből az alkalomból közzétette a játék launch trailerét. A játéktól a fejlesztők azt remélik, hogy a régi rajongók, és a sorozattal most ismerkedők is elégedettek lesznek.

Bővebben
2012
nov
11
Hír

Hitman: Absolution – ilyen a tökéletes gyilkos

0

Az IO Interactive játéka hamarosan debütál a hazai szoftvereseknél, s a megjelenés előtt a Square Enix még kis reklámot csinál a 47-es ügynöknek. A legfrissebb előzetesen a kopasz fickót mint a tökéletes gyilkost ábrázolják a készítők.

Bővebben
2012
nov
2
HírVideó

Hitman: Absolution – egy lélegző világ

0

Már csak néhány hét kérdése, és ismét tiszteletét teszi a 47-es ügynök, s minden remény meg van arra, hogy a valaha készült legjobb Hitman-játék kerül ki a fejlesztők kezei közül. Egy biztos, a környező világra nem lesz panasz, a játék motorja gondoskodik erről.

Bővebben
2012
okt
30
HírVideó

Hitman: Absolution fejlesztői napló a hangokról

0

Közeleg a november, mely elhozza nekünk a 47-es ügynököt, s ebből az alkalomból egy friss fejlesztő naplót mutatunk meg nektek, melyben a dinamikus audiorendszerről lesz szó. Bizony, a hangoknak nagy szerepe lesz a Hitman: Absolution-ben.

Bővebben
2012
okt
27
HírVideó

Hitman: Absolution – az élet értéke

0

Napvilágot látott egy friss előzetes a novemberben debütáló Hitman: Absolution-ből, mely azt a kérdést teszi fel, hogy vajon hány élet áldozható fel annak érdekében, hogy egyet megments? Választ persze nem várunk rá tőletek, de az előzetest megmutatjuk!

Bővebben
2012
okt
25
Hír

Hitman: Absolution – az első teszt

0

Ugyan még egy hónap van hátra a Hitman: Absulotion megjelenéséig, az Official PlayStation Magazine UK már le is tesztelhette a játékot, s megszületett az arról szóló első értékelés.

Bővebben
2012
okt
19
HírVideó

Hitman: Absolution – a bérgyilkos ruhatára

0

Egészen biztos vagyok abban, hogy a 47-es ügynökről a kopaszságán kívül mindenkinek a fekete öltönye jut eszébe. A Hitman: Absolution azonban ennél több ruházatot kínál sokak kedvenc bérgyilkosának, melyről most egy videós előzetes is készült.

Bővebben
2012
Sze
28
HírVégigjátszás

Hitman: Absolution achievement lista

0

Az IO Interactive által készített Hitman: Absolution még azelőtt megkapta a maga achievement listáját, hogy a játék megjelent volna. Mindenkit figyelmeztetek, hogy spoiler-ek hada van benne, így bánjatok vele kesztyűs kézzel!

Bővebben