Hitman | Konzol Center
2017
dec
17
Hír

Hitman – ingyen tölthető a párizsi pálya

0

Az IO Interactive is beáll a karácsonyt különféle akciókkal és ajándékokkal ünneplők sorába, ugyanis ingyen elérhetővé tette a Hitman párizsi pályáját. Mindezt külön, karácsonyi csomagba pakolva. 

Bővebben
2017
okt
25
HírVideó

GOTY-kiadást kap a Hitman

0

November 7-én jelenik meg a Hitman Game of the Year kiadása, mely az összes eddig megjelent tartalom mellett újakat is tartalmaz. Lesz egy négy küldetésből álló minikampány is. 

Bővebben
2017
jún
20
HírVideó

Ingyenes a Hitman első epizódja

0

Miután a Square Enix megvált az IO Interactive-től, és a Hitman-sorozattól, a fejlesztők független stúdióként folytatják tovább. Ebből az alkalomból most ingyen érhető el a Hitman első epizódja. 

Bővebben
2017
máj
14
Hír

A Square Enix megszabadul a Hitman-től

0

Egyszer minden jónak vége, de úgy tűnik, hogy az ikonikus 47-es ügynök számára a vég korábban jön el, mint kellene. A játék kiadója, a Square Enix ugyanis meg kíván szabadulni az IO Interactive-től. 

Bővebben
2017
feb
9
Hír

Új IP-n dolgozik a Hitman fejlesztője

0

A tavalyi évben, epizodikus formában megjelent Hitman fejlesztője, a dán IO Interactive új IP-n dolgozik, derült ki egy friss álláshirdetésből. A játékról egyelőre nem lehet semmit tudni. 

Bővebben
2017
jan
29
HírVideó

Jövő héten érkezik a Hitman bónuszpályája

0

Január 31-én a Hitman kap egy bónuszpályát, Landslide címmel, amiben ismét a napfényes Sapienzában likvidálhatjuk a kijelölt célpontot, aki a város polgármesteri címére pályázik. 

Bővebben
2017
jan
21
Hír

HDR-támogatást kap a Hitman

0

Január végén frissül egyet a Hitman, a játék megkapja a High Dynamic Range-támogatást, persze csak azokon a kijelzőkön, melyek ezt a funkciót támogatják, jelentette be a Square Enix. 

Bővebben
2017
jan
18
HírVideó

Mindezt érdemes tudni a Hitman-ről

0

Hamarosan megjelenik a Hitman első évadjának dobozos verziója, és a Square Enix készített egy előzetest, melyen mindent összeszednek, amit a játékról érdemes tudni. 

Bővebben
2016
nov
1
HírVideó

Hitman – a japán évadzáró

0

Megérkezett a Hitman évzáró epizódja, ezúttal Japánba látogat el a 47-es ügynök egy magánklinikára. A sorozatnak nem lesz vége, az IO interactive még két évadot tervez készíteni a játékból. 

Bővebben
2016
okt
12
HírVideó

A hónap végén jön a Hitman utolsó epizódja

0

Október 31-én érkezik a Hitman első évadjának utolsó epizódja, mely Japánban játszódik. Hokkaido szigetén kell majd likvádálni a megadott célpontot. Erről szól a mellékelt előzetes. 

Bővebben
2016
Sze
27
HírVideó

Hitman – indulhatsz Coloradóba

0

Ma déltől tölthető a Hitman következő epizódja, mely 12-14 GB-ot foglal el a merevlemezeken, attól függ, mint játszol. Ez a rész Coloradóba kalauzol el a 47-es ügynök személyében. 

Bővebben
2016
Sze
25
HírVideó

Hitman: Episode 5 – irány Colorado

0

A Hitman ötödik epizójában a 47-es ügynök az Egyesült Államokba, Coloradóba indul. Az első évead utolsó része ezt követően jelenik majd meg, s Japánban fejeződik be. 

Bővebben
2016
Júl
16
HírVideó

Hitman – vadászható a hatodik Elusive Target

0

Egész hétvégén vadászható a Hitman hatodik Elusive Target-je, a Narvaez-ikrek, s 72 órátok van, hogy likvidáljátok. Figyelni kell arra, hogy ikertársának ne legyen bántódása, különben vége a dalnak.

Bővebben
2016
máj
22
HírVideó

Hitman – jövő héten jön a második Elusive Target

0

Jövő hét pénteken érkezik meg a Hitman második Elusive Target-je, akit csak limitált ideig lehet likvidálni, és csak egyetlen próbálkozással. Ha fűbe harapsz, akkor vége a dalnak. 

Bővebben