Homefront 2 | Konzol Center
2013
aug
19
HírVideó

Kiszivárgott a Homefront 2 videója

0

Kiszivárgott az internetre a Homefront 2 egy korai változata, ami annyira korai, hogy még a textúrák sem láthatók mindenhol. Ennyiből persze nem lehet megmondani, hogy milyen lesz a Crytek által készített játék, de érdekességnek mindenképp van helye.

Bővebben
2013
jan
25
Hír

A Homefront 2-t nem érinti a THQ csődje

0

Már akkor, amikor a Homefront megjelent, a THQ nagyon húzta a vészharangot, hogy ha a játék nem teljesíti jól, akkor könnyen lehet, hogy a kiadónak is befellegzett. Azóta tudjuk, hogy sajnos ez így lett, de vajon mi a helyzet a második résszel?

Bővebben
2012
Már
16
Hír

Homefront 2 – a Crytek szerint nagyot szól majd

0

Az egyik ok, ami miatt a Crytek leszerződött a Homefront 2 elkészítésére a THQ-val nem más volt, mint hogy a franchise neve jól bejáratott a játékosok körében, bár az első résztől nem voltak oda a kritikusok. Mégis jól fogyott, lesz folytatás.

Bővebben
2011
Sze
20
Hír

A Crytek készíti a Homefront 2-t

0

Ahogy a THQ korábban megígérte, tényleg lesz folytatása a Homefrontnak, annak ellenére, hogy a játékot készítő Kaos Studiost az év első felében bezárták. A Crytek veszi át a feladatot.

Bővebben
2011
Már
10
Hír

Homefront – már fontolgatják a folytatást

0

A THQ állítólag már fontolgatja a Homefront 2-t, pedig még az első rész sem jelent meg. Az utóbbi időben felpörögtek az események a jövő héten debütáló játék körül.

Bővebben