Homefront: The Revolution | Konzol Center
2016
máj
18
HírVideó

Itt a Homefront: The Revolution launch trailere

0

Amerikában tegnap került a boltok polcaira a Homefront: The Revolution, s bár Magyarországon még két napig várni kell a megjelenésre, a játék launch trailere már itt is elérhető. Íme. 

Bővebben
2016
máj
10
HírVideó

Homefront: The Revolution – az első óra

0

Az Eurogamer csapata szorosabb barátságot kötött a Homefront: The Revolution PC-s változatával, s ennek eredménye az lett, hogy videóra vették a játék első óráját. Az anyag spoileres, természetesen. 

Bővebben
2016
ápr
26
HírVideó

Ezek a Homeront: The Revolution nyitó képsorai

0

A Deep Silver a közelgő megjelenés alkalmából bemutatta a Homefront: The Revolution nyitó képsorait. A játék május 20-án debütál, PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. 

Bővebben
2016
ápr
15
HírVideó

Új traileren a Homefront: The Revolution

0

A Homefront: The Revolution-ben nem marad magára a játékos, a lakosság segítségét is kérheti ahhoz, hogy bizonyos területeket a városból visszafoglaljon. A legújabb trailer pont ezt mutatja be. 

Bővebben
2016
Már
26
HírVideó

Homefront: The Revolution – ilyen lesz a gerillaharc

0

Május végén debütál a Homefront: The Revolution, s a fejlesztők egy videosorozatot indítottak a játék jellegzetességeiről. Az első részen a gerillaharcba tekinthetünk bele. 

Bővebben
2016
Már
17
Hír

Meglepetést okoz majd a Homefront: The Revolution

0

A Homefront: The Revolution kiadója, a Deep Silver azt nyilatkozta, hogy a játék minősége mindenkit meglep majd. Ez azért is meglepő, mert a cím elég hányattatott utat járt be. 

Bővebben
2016
feb
2
HírVideó

Ingyenes sztoribővítményt kap a Homefront: The Revolution

0

A Homefront: The Revolution vásárlói még a megjelenést követő egy év múlva is új küdetésekkel játszhatnak majd, ugyanis a fejlesztők folyamatos tartalomfrissítést ígérnek a játékhoz. Ráadásul mindezt ingyen. 

Bővebben
2016
jan
31
HírVideó

Akcióban a Homefront: The Revolution kooperatív módja

0

A Deep Silver a héten jelentett be, hogy a Homefront: The Revolution négyfős kooperatív módokt kap, melyet Resitance-módra kereszteltek. Egyik küldetéséből mutatunk be most egyet részleteiben. 

Bővebben
2016
jan
26
HírVideó

Február közepén jön a Homefront: The Revolution zárt bétája

0

Február közepén startol el a Homefront: The Revolution zárt bétatesztje, melyben a játkosok a lövölde egy újaonnan bejelentett módját próbálhatják ki, adta hírül a Deep Silver. 

Bővebben
2016
jan
12
HírVideó

Hivatalosan is május végén jön a Homefront: The Revolution

0

Bár a közelmúltban már megszellőztették, hogy május végén kerül az üzletekbe a Homefront: The Revolution, most már hivatalosan is megerősítették a hírt. A játékban zárt, Xbox One-exkluzív béta jön februárban. 

Bővebben
2015
aug
9
gamescomHírVideó

GC 2015: Homefront: The Revolution – a vörös zóna

Újabb játékmenet felvétel bukkant fel a Homefront: The Revolution-ből, melyben hat percen át nyerhetünk betekintést a játékba. Az első részhez képest a készülő epizód sokat fejlődött játékmenetben. 

Bővebben
2015
aug
4
gamescomHírVideó

GC 2015: Felbukkant a Homefront The Revolution

Alighanem a gamescom első meglepetése a Homefront: The Revolution felbukkanása, melyre senki nem számított. A játék jogaira néhány hónapja csapott le a Deep Silver, így a Crytek levette róla a kezeit. 

Bővebben
2014
jún
11
E3HírVideó

E3 2014: Homefront The Revolution demó

0

A Crytek már az E3 előtt bejelentette, hogy jövőre érkezik a Homefront: The Revolution, s természetesen a játékot az expóra is magával vitte, ahol az IGN rögtön a kezébe is vette a készülő címet.

Bővebben
2014
jún
2
E3HírVideó

E3 2014: Homefront The Revolution bejelentés

0

Egy hét múlva kezdődik az idei E3, s már meg is indultak a különböző hírek még az expó előtt. Ezúttal a Crytek jelentette be hivatalosan, hogy jövőre érkezik a Homefront folytatása, The Revolution alcímmel. 

Bővebben