Homefront | Konzol Center
2013
jan
25
Hír

A Homefront 2-t nem érinti a THQ csődje

0

Már akkor, amikor a Homefront megjelent, a THQ nagyon húzta a vészharangot, hogy ha a játék nem teljesíti jól, akkor könnyen lehet, hogy a kiadónak is befellegzett. Azóta tudjuk, hogy sajnos ez így lett, de vajon mi a helyzet a második résszel?

Bővebben
2012
feb
22
Hír

Homefront Ultimate Edition megjelenési dátum

0

A THQ a mai napon bejelentette, hogy márciusban érkezik a Homefront Ultimate Edition, a tavaly márciusban megjelent FPS két DLC-vel bővített változata, jóárasítva. Aki kedveli az FPS-eket, azoknak jó vétel lehet.

Bővebben
2011
okt
30
Hír

NPD: a legjobban fogyó játékok 2011-ben

0

Lassan közeledünk az év vége felé, de vajon elgondolkodtál már azon, hogy melyik játék kelt el idén a legnagyobb példányszámban? Lehet tippelni, de úgy sem találod ki.

Bővebben
2011
aug
3
Hír

Eltűnt a Call of Duty a norvég üzletekből

0

A közelmúltban történt norvég mészárlás hatására két nagy norvég üzlethálózat is bevette polcairól a Call of Duty játékokat, és még néhány egyéb címet is.

Bővebben
2011
Júl
29
HírVideó

Homefront: The Rock trailer

0

Bár a Kaos Studiosnak már lőttek, a Homefront támogatása nem szűnik meg, ráadásul új DLC-vel bővül, ami a The Rock névre hallgat. A kiegészítő már tölthető is, íme egy kis kedvcsináló hozzá.

Bővebben
2011
Júl
20
Hír

Homefront: The Rock DLC

0

Bár a Kaos Studiost a THQ időközben bezáratta, hamarosan újabb DLC-t kap a Homefront, mely egy ideig ráadásul Xbox 360 exkluzivitást élvez majd. S nem is lesz drága.

Bővebben
2011
jún
13
Hír

A THQ bezárta a Kaos Studios-t

0

Valóság lett abból, amit a THQ korábban csak pedzegetett, a manhattani székhelyű Kaos Studios, akiknek a legutóbbi projektje a Homefront volt, lehúzta a rolót.

Bővebben
2011
jún
2
Hír

Homefront – árcédulát kapott a Fire Sale DLC

0

A bejelentés után csak néhány napott kellett várni arra, hogy a Homefront Fire Sale DLC árcédulát kaphasson. Az első térképcsomag június 7-től lesz letölthető, 320 MS pontért.

Bővebben
2011
máj
26
Hír

Homefront – DLC

0

Az első Homefront DLC valójában egy térképcsomag lesz, Fire Sale címmel. Ennél kicsit többet vártunk, amikor a THQ először beszélt a játék várható letölthető kiegészítőiről.

Bővebben
2011
máj
4
Hír

Homefront multiplayer demó érkezik

0

Ha most kicsit csodálkoznál a cikk címén, az érthető, ugyanis a Homefront már jó ideje a boltokban van, akkor mit is akar a THQ most egy multiplayer demóval? Jó kérdés.

Bővebben
2011
ápr
11
Hír

UK Charts – konzolon is terjed a Zumba őrület

0

Ha valaki nem tudja, mi az a Zumba Fitness, járjon bátran utána, ugyanis már konzolon is terjed az őrület olyannyira, hogy már a Crysis 2 is csak a Zumba mögött kullog.

Bővebben
2011
ápr
4
Hír

Brit szoftvereladások – a Shift 2 sehol

0

A múlt héten nem sikerült az a Shift 2-nek, ami sorozatban a sokadik héten eddig másoknak igen, a megjelenést követően az UK Charts első helyén landolni.

Bővebben
2011
ápr
1
Hír

A Kaos izgalmas Homefront DLC-t ígér

0

A Kaos Studios bejelentette, hogy a nemrég debütált FPS-ük, a Homefront izgalmas letölthető tartalmat kap s a játék támogatását a jövőben is folytatják.

Bővebben
2011
ápr
1
Hír

A THQ leépít két stúdiójánál

0

A Homefront-ot készítő Kaos Studios, és a Saints Row-t készítő Volition is egyaránt érintett abban a leépítésben, melyet a THQ jelentett be tegnap.

Bővebben