Horizon: Zero Dawn | Konzol Center
2020
Júl
4
HírVideó

Augusztus elején jön PC-re a Horizon: Zero Dawn

0

A Sony Interactive Entertainment és a Guerilla Games bejelentette, hogy a Horizion: Zero Dawn augusztus 7-én jelenik meg PC-re. A játék a Steam-en valamint az Epic Store-ban is kapható lesz.

Bővebben
2020
jan
17
Hír

PC-re is megjelenik a Horizon: Zero Dawn

0

Még decemberben indult el a szóbeszéd, hogy a PlayStation 4-exkluzív Horizon: Zero Dawn PC-re is megjelenhet. Most a hírt a Kotaku is megerősítette, három különböző forrásból.

Bővebben
2017
dec
21
HírVideó

Így készült a Horizon: Zero Dawn

0

Az idei év egyik legjobb játékélménye a Horizon: Zero Dawn volt, és a Noclip csapata készített egy dokumentumfilmet arról, hogy is készült a játék. Érdemes végignézni, mert nagyon érdekes. 

Bővebben
2017
dec
6
HírVideó

Megjelent a Horizon: Zero Dawn Complete Edition

0

Az év játéka címért is nagy eséllyel harcbaszálló Horizon: Zero Dawn megkapta a maga komplett csomagját, ami sajnos csak egy DLC-t és az alapjátékot tartalmazza. A megjelenés mellé készült egy trailer is. 

Bővebben
2017
nov
5
HírVideó

Tíz percig mozgásban a Horizon: Zero Dawn DLC-je

0

A Guerilla Games jóvoltából most tíz percen keresztül nézhetjük meg mozgásban a Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds DLC-t. Akinél biztos vétel a játék, a spoierek miatt inkább ne nézze meg a lenti videót. 

Bővebben
2017
nov
3
HírVideó

Mozgásban a Horizon: Zero Dawn DLC-je

0

A hamarosan megjelenő Horizon: Zero Dawn DLC kapott egy videonaplót, amin a fejlesztők arról beszélnek, hogy alkották meg az egyik tüzes ellenfelet, a Scorchert. A videón élesben is megnézhetjük a vele való találkozást. 

Bővebben
2017
okt
13
HírVideó

Így fest a Horizon: Zero Dawn új DLC-je

0

Jövő hónapban debütál a Horizon: Zero Dawn egyetlen sztori DLC-je, a Frozen Wilds, mely, amint a neve is mutatja fagyos vidékre kalauzol majd el. A friss trailer pont azt mutatja meg, ahol a történet játszódik majd. 

Bővebben
2017
okt
6
Hír

Komplett kiadást kap a Horizon: Zero Dawn decemberben

0

A Guerilla Games egy komplett csomagot készít Mikulásra a Horizon: Zero Dawn-ból, mely az alapjáték mellett a még meg sem jelent DLC-t is tartalmazni fogja. Ez viszont azt is jelenti, hogy nincs több bővítmény. 

Bővebben
2017
aug
8
HírVideó

Novemberben jön a Horizon: Zero Dawn DLC-je

0

Megjelenési dátumot kapott a Horizon: Zero Dawn első nagyobb DLC-je, a The Frozen Wilds. A bővítmény november 7-én válik elérhetővé a virtuális piactéren. Ezt hirdetendő új trailer érkezett. 

Bővebben
2017
Júl
8
Hír

Nagyot frissült a Horizon: Zero Dawn

0

A napokban megérkezett a Horizon: Zero Dawn 1.3-as tapasza, mely a hibajavítások mellett nagyobb újatásokat is kapott. Talán a legfontosabb a New Game + mód. 

Bővebben
2017
Már
16
Hír

2,6 millió Horizon: Zero Dawn kelt el eddig

0

A Sony és a Guerilla Games a mai nap közleményt adott ki, miszerint a Horizon: Zero Dawn két héttel ezelőtti megjelenése óta 2,6 millió példányban kelt el világszerte. 

Bővebben
2017
Már
6
Hír

UK Charts – tarolt a Horizon: Zero Dawn

0

Combos rajtott vett a Horizon: Zero Dawn, és egyből történelmet is írt: korábban nem volt még olyan új IP, amiből ennyi fogyott volna megjelenésekor PlayStation 4-en. 

Bővebben
2017
Már
5
Hír

A The Witcher 3 készítői gratuláltak a Horizon: Zero Dawn-hoz

0

Mindig öröm látni, ha egy neves fejlesztőbrigád gratulál egy másiknak azért, mert azok egy minőségi játékot tettek le az asztalra. Ez történt most a CD Projekt-tel, akik köszöntötték a Guerilla csapatát. 

Bővebben
2017
feb
25
HírVideó

Itt a Horizon: Zero Dawn launch trailere

0

A Guerilla Games elérkezettnek látta az időt, hogy fellője a Horizon: Zero Dawn launch trailerét, melynek a játék rajongói vinnyogva fognak örülni. Nagyon hangulatosra sikeredett, közel már a március 1. 

Bővebben